2777
2789

خیلی ناراحت میشم واقعا... عروس خانم دو ماهه وارد زندگی آقا پسر شده مثلا بعد تو همون دو ماه میگه از روابط خواهر شوهرام با نامزدم ناراحتم... یکی زیاد زنگ میزنم باهاش حرف میزنه... اون یکی میگه بیا دنبالم... مامانش چرا همش بهش زنگ میزنه... چرا اینا رو اونور و اینور می بره... واقعا درکش آنقدر سخته که آقا پسر یه عمر با این خانواده زندگی کرده... تو خانواده یه نقشی داشته گاها خیلی پر رنگ و تا همشون به این وضعیت عادت کنند طول میکشه؟ من هر چی تاپیک تو این سایت دیدم همه علیه خواهر شوهر بوده... از این جهت دارم حرص میخورم که منم برادر دارم و قراره خواهر شوهر بشم... بی انصافیه که دختر خانم بخواد آقا پسر رو تحت فشار بزاره که با خواهر برادر، پدر مادری که تمام سختی ها رو باهاشون تحمل کرده قطع ارتباط کنه... ازدواج نکردم اما فکر میکنم حداقل باید به اون خانواده پسر فرصت و زمان داد که عادت کنن به شرایط جدید... والا از تاپیکای عروس خانم های این سایت آدم می ترسه... می ترسه کلا همه عروس ها اینطور باشن...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقن عزیزم 

منم اومدم اینجا یه تاپیک زدم که چطوری عروسمون ناراحت نکنم حالا 

یه عده اومدن بی‌شعور بازی درآوردن 

خب اون اول برادر من بوده 

نمیتونه که منو بزاره کنار 

اصلا بحث دخالت کردن نیست 

هر عقده ای بیاد تو تاپیکم میرینم بهش 

بعضی عروسا حسودن 

یکی از عروسای فامیل ما میگفت خونتون واستون بزرگه بفروشین بدین ما بریم عشق و حال 

یا مثلا به خواهر شوهرش میگفت چرا فلان قدر پول عمل بینی دادی مگه از پول بابای پفیوز تو داده به تو چه 

یا مثلا خواهرشوهرش مجرده میگه واسه کی موهاتو رنگ میکنی تو که شوهر نداری

یا میگن چرا به دخترتون میرسین به ما که عروسیم نمیرسین اخه اوسکول خودتو با دختر خانواده مقایسه میکنی 

اون دفعه یه عروس میگه که چرا واسه برادرشوهر دانشجوم لپ تاپ خریدن به تو چه

حرف دلمو زدی

ی بار همینجا ب یکی گفتم یعنی خواهر شوهر نیستی ک میگی خواهر شوهراشون فلان و چنان خانوم ب چصش برخورد

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

همه مثل هم نیستن ، اصولاً آدما بدی ها رو جار میزنن ، پس زیاد اینجا رو جدی نگیر ، خواهر شوهر خودم ماهه ، خیلی خوبه ،،،خودم هم زن داداش دارم باهاش خوبم و به هم احترام می‌ذاریم