2777
2789
عنوان

نامزد م چهارده سال بزرگتر از خودم❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 97 پست
۲۲ سالت بچه نیستی الان این گفت اون گفت تازه هنوزم نمیدونی چی درسته چی درست نیست هنوزم ۹۰ درصد احتمال ...

دقیقاااا یکی میگه خودش یه لحظه عاشق شده الان پشیمون شده.ایشون از اولم راضی نبوده ب خاطر حرف بقیه قبول کرده.ب نظرم الان جدا شو ولی اون دنیا باید جواب پس بدی.

۲۲ سالت بوده بچه ۱۰ ساله نبودی ببینی چی درسته چی غلط

همش میگه سنم کمه..سنت والا کم نیست ادا میای.

الان این آقا ب خاطر خودخواهی این خانم انگ مطلقه بودن میخوره.انشاالله یه خانم خوب نصیبش بشه ک شما رو راحت فراموش کنه.از این عصبی شدم ک آدم باید خودشو تو موقعیت بذاره واقعا کار ایشون انسانی نیست.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

حالا اگه شهر و بسیج کرده راضیت کنن اگه پاشنه در و از جا دراورده.بلاخره قبول کردی و زنش،شدی..

چاقو ک رو گردنت نذاشته الان دلایلت قانع کننده نیست.

اگه بگی معتاده دست بزن داره خیانت میکنه آره منم میگم سریع تر جدا شو.ولی سن زیاد و از روزی ک خواستگاریت کرد میدونستی.

فقط،خداکنه آدم باشی و ازش مهریه طلب نکنی.ک میشه کلاهبرداریه محض

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اخلاقتو درست کن

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
دقیقاااا یکی میگه خودش یه لحظه عاشق شده الان پشیمون شده.ایشون از اولم راضی نبوده ب خاطر حرف بقیه قبو ...

موافقم با حرفات  ، یک درصد اگه شوهر اسی هم مثل خودش از ازدواج پشمون بشه و بره سمت یه دختر دیگه اسی  به خودش میاد و بزرگ تر میشه چون اسی الان خیالش راحت شوهر دوسش داره الان این حرفا رو میزنه وگرنه اگه نخواستن از سمت شوهرش باشه عمرا فکرش سمت این چیزها بره 

حالا اگه شهر و بسیج کرده راضیت کنن اگه پاشنه در و از جا دراورده.بلاخره قبول کردی و زنش،شدی..چاقو ک ر ...

حرف دهنت بفهم 

کی مهریه خواست هاااا؟؟؟

ن کی الان حرف مهریه زد ؟؟؟

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

تو فامیل چهار مورد ازدواج با اختلافسنی دوازده تا پانزده سال داریم که چندین سال از زندگی هاشون میگذره ...

اونا خانوما چندسالشون نسل جدیدن یا قدیم؟؟؟

مشکل منم همین بود منو با نسل قدیم مقایسه کردن همش

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

اونا خانوما چندسالشون نسل جدیدن یا قدیم؟؟؟مشکل منم همین بود منو با نسل قدیم مقایسه کردن همش

خانمهاشون هیجده ساله نوزده ساله اتفاقا دومورد سه چهار سال پیش هست وخوب هستن اگه اخلاق شوهرت خوبه و شرایط خوبی داره سن اصلا مهم نیست مورد داریم با اختلاف سه سال و چهار سال بدترین اخلاقهارو داشتن اقایونشون وبه طلاق کشیده شده

حرف دهنت بفهم کی مهریه خواست هاااا؟؟؟ن کی الان حرف مهریه زد ؟؟؟

چیز بدی نگفتم که

اگه قصد بدی نداری ب خودت نگیر