2777
2789
عنوان

چرا بچم تپلی نشد آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 43 پست

بچه تپل اصلا خوب نیست هم بچه اذیت میشه هم خودت که بخوای بغلش کنی

ربطی هم به چاق و لاغری تو نداره شیر بعصیا چربه بچه تپل میشه

اگر بهداشت میگه وزن بچت نرماله نگران نباش اتفاقا خوشحال باش که بعدا درگیر رژیم و فلان نمیشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خداروشکر میکنم ولی شبیه سومالیا شده رسما🥲

خب لابد ژنش اینه . منم لاغر بودم ب حدی ک ۱۶ سالگیم ۳۵ کیلو شده بودم مامانم ذوق میکرد

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم همین که سالم خداروشکر کن تپلی بیش از اندازه مریضیه انشالله چند ماه بعد تپل میشه حتما دکتر برو ...

دکتر میگه وزنش نرماله مولتی اینا داد اونم تف میکنه همش

نمیدونم چرا شیرم تپل نمیکرد بقیه چیکار میکنن خب

خداروشکر میکنم ولی شبیه سومالیا شده رسما🥲

ببین ژنتیکه.

من جفت بچه هام با وزن بالا دنیا اومدن.دخترم ۴۱۰۰ پسرم ۳۸۰۰.الان کاااااملا عادی هستن.دخترم چون به همسرم و خانوادش رفته یکم نسبت به همسن و سالاش درشت تر و بلند تره ولی پسرم شبیه من و ریزه میزست.

من بچم تایسالگی تپل بودا تپل ولپ لپی هرجامیرفتم توچشم بودمحال بودکسی ببینتش لپاشونکشه هم سفیدهم ناز الان دوسالشه نرمال شده اینجوری بهتره بنظرم چون توچشم نیس هم بلندکردنش سخت بودبرام 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
خدا رو شکر کن سلامته جامعه به سمتی رفت همه بچه سالم و ترکه ای دوست دارن شما هنوز دنبال گوشتی بچه گوش ...

زیر دو سال تپل میشه آخه بعد اون کم کم لاغر میشن

واسه من از جنینی لاغر بود

والا ابجی دختر منم کمی تپل بود لپ داشت الان زیادی شوخی میکنه لاغر شده هشت ماهشه خانواده شوهرم میگن بچه رو لاغر کردی منم میگم دیگه چی موندع دهنش کنم مونده خودمو دهنش کنم

گفتم بچس دیگه هوش به بازی شده بچه خپل بدرد نمیخوره

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید
زیر دو سال تپل میشه آخه بعد اون کم کم لاغر میشنواسه من از جنینی لاغر بود

خب اونا شیرشون چربه تا شیر میخورن تپلن تا از شیر بگیرن لاغر میشن

شیری که چرب نباشه بهتره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم