2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برای تو اینجوری نیست؟خوووب توهم سلیقش شو عزیزم با سیاست دخترااانه

کلا دعوایی بشه بینمون بابام تعصبی برخورد میکنه شدیدا و به طور شدید طرف اونو میگیره بدون اینوه بفهمه ماجرا چیه حق دارم ازش بدم بیاد مگه نه؟

میدونی عزیزم سیاست نگو چون خواهرم قیافش شبیه بابامه از همون لچگی که دنیا اومد برام خار شد اذیت شدم ه ...

ای بابا.....

بابات کار اشتباهی می‌کنه صددرصد 

بهش رک بگو میشه؟؟؟؟بگی چرا فرق میذاری و بگو چقدر از این موضوع ناراحتی

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

گفتم فایده نداره هم قبول نداره هم کارشو ادامه میده

ناراحت نکن خودتو عزیزم تو خوب باش همیشه خدا حواسش بهت هست در همیشه روی پاشنه نمیچرخه که....

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

ای بابا.....بابات کار اشتباهی می‌کنه صددرصد بهش رک بگو میشه؟؟؟؟بگی چرا فرق میذاری و بگو چقدر از این ...

خواهری که بابام دوسش داره اون یکی خواهرمو تو شب با خودش برد کافی شاپ مثلا کراششو ببینه بعد بابام به خواهرم که کوچیکه گف زهرمار بخوره چرا به زور دخترمو اینور اونور میبره درحالی که وسطی برده بودش

ببین این جمله تلخه ولی درسته

همه ما ادما تنهاییم تنها هم در قبریم

پس در دنیا هم از کسی توقع نداشته باش

خودت فقط حال خودتو خوب میکنی و دلسوز خودتی

خداست که دلسوزته

پدر و مادرم تا حدی توان دارن

ناراحت نکن خودتو عزیزم تو خوب باش همیشه خدا حواسش بهت هست در همیشه روی پاشنه نمیچرخه که....

وقتی راجب این موضوع حرف زدم با خودم بهتر حل کردم چرا دلم با خواهرم هیچوقت صاف نیس همین حرفا که برات تعریف کردم دلیل این هستن که اینقد از این خواهر بدم میاد از روزی که اوند بابام منو دیگه نث قبل نخواست کاش نمیومد

خواهری که بابام دوسش داره اون یکی خواهرمو تو شب با خودش برد کافی شاپ مثلا کراششو ببینه بعد بابام به ...

شانس داره پس کلا خوشا به حالش ....ولش کن سخته ولی اهمیت نده بلاخره یه جایی بابات می‌فهمه اشتباه کرده

ببین این جمله تلخه ولی درستههمه ما ادما تنهاییم تنها هم در قبریمپس در دنیا هم از کسی توقع نداشته باش ...

بحث ی چیز دیگس خواهرم با بدنیا اومدنش محبت پدرمو ازم گرفت کاش به دنیا نمیومد وسطی رو میگم 

شانس داره پس کلا خوشا به حالش ....ولش کن سخته ولی اهمیت نده بلاخره یه جایی بابات می‌فهمه اشتباه کرده

هیچ وقت قرار نیس بفهمه کارش چقد به من و اون یکی خواهرم اسیب میزنه

وقتی راجب این موضوع حرف زدم با خودم بهتر حل کردم چرا دلم با خواهرم هیچوقت صاف نیس همین حرفا که برات ...

خوب صدرصد تاثیر داره و مقصرش پدرته واقعا فاز این پدر مادرایی که فرق میذارن و نمی‌فهمم آخه مگه بقیه بچه کوچه این

هیچ وقت قرار نیس بفهمه کارش چقد به من و اون یکی خواهرم اسیب میزنه

بمیرم برات ...مادرت چی اون نرماله؟