2777
2789
عنوان

چرا بچم تپلی نشد آخه

354 بازدید | 43 پست

تو بارداری هم هرچی میرفتم سونو میگفتن وزنش کمه دنیا اومد ۳ کیلو بود فقط شیر خودمو دادم دلم میخواست تپل شه نشد که نشد

کلی حرف شنیدم که شیرت خوب نیست بچت جون نداره پوست و استخونه البته بهداشت میگفت روی نموداره تو دوسالگی هم ۱۲ اینا بود ولی میخواستم تپل شه😔

خانواده شوهرم خیییلی سرکوفت میزدن الان خواهر شوهرم اینا بچه دار شدن بچه هاشون دست و پاها فقط گوشته کلی لپ دارن فکر کنم شیر خشکم نمیدن

من وزنم خوبه پس چرا شیرم خوب نبود خیلیارو میبینم به شدت لاغرن ولی بچه هاشون تپل مپل

من هربار میبرم حموم غصه میخوره استخوناش معلومه

دختر من از ۹ماهگی کامل راه میرفت و شلوغیش از بقیه بچه ها بیشتره تو نوزادی خیلی خیلی ناز بود ولی الان صورتش لاغر شده☹️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانواده شوهرت خیلی غلط میکنند مگه زبون نداری از بچت دفاع کنی؟

دختر دایی  کوچیک من از اول لاغر بود الان ماشالله با اینکه بچس هم زیباست هم خوشتیپ خود داداشم انقدد تپل بود الان شده یه تیکه پوست

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

لابد خواهرشوهرت اب قند میده به بچه هاش

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید
میخوای چیکار تپل باشه؟ من الان هرچیزی میخورم رو خیال راحت ندارم از استرس چاق شدنیه شیرینی جرعت ندارم ...

بچه تپل برای بقیه جذابیت خاصی داره اصلا سلامتی رو تو تپلی میبینن

زیر دو سه سالو میگم