2777
2789
عنوان

فردا شب بیست نفر مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 41 پست
منم مهمون دارم میخوام فسنجون درست کنم واسه سالاد نمیدونم چی درست کنم

مهموناتون فسنجون دوس دارن ؟ 

طرف ما فسنجون خیلی سلیقه ای هست 

اصلا تو مهمونی ها نمیدن اگرم بدن حتما چلو مرغ هم درست میکنن یا یه خورشت دیگه یا کباب 

چون یه عده فسنجون کلا دوس ندارن مثل من خودم 

یه عده ترش دوس دارن یکی ملس 

بخاطر همین مهمونی ها فسنجون نمیدیم هرکی بخواد با هر ذائقه ای خودش خونه خودش درست میکنه

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به نظرت خورش حتما باید با گوسفندی باشه؟

نه گلم 

تو عید چون همه مرغ و جوجه میخورن

خورش هم باشه عالیه، ممکن بخوان با برنج بخورن خورششون و نخواستن هم جوجه بخورن

میتونی گاوی یا گوساله بریزی

قرمه راحتتره، قیمه دردسرش بیشتره😅😅

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
به نظرت خورش حتما باید با گوسفندی باشه؟

نه مگه واجبه با گوشت گوسفندی باشه 

قیمه درست کن با تکه های کوچک مربعی خوشگل با گوشت گوساله که قشنگ داخل قیمه دیده میشه شکل غذا هم قشنگ میشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بیشتر ببینید
ما هم هیچ وقت فسنجون نمی‌دیدم خیلی درست کردنش هم سخته

آره دقیقا مثل ما 

حالا سختیش به کنار ما بیشتر بخاطر همون ذائقه ها هرکی یه جوریه درست نمیکنیم 

بیشتر ببینید
آره دوست دارن تعدادمون زیاد نیست کلا۸ نفریم

خوبه پس نوش جان همگی خوش بگذره جانم 

بیشتر ببینید
نه مگه واجبه با گوشت گوسفندی باشه قیمه درست کن با تکه های کوچک مربعی خوشگل با گوشت گوساله که قشنگ دا ...

نمیدونم والله میگم شاید بد بشه یا نپسندند ولی خوب اونجوری هم خیلی هزینه زیاد میشه😅