2777
2789
عنوان

چرا بابام از داماد بدش میاد😐

236 بازدید | 19 پست

همش میگه دختر‌چرا درس بخونه بعد فردا یک سر خر داماد بیاد وسط

نمیدونم به مامانم میگه وای به حالت فردا دامادارو بندازی وسط بیاری خونه

جلو فکو فامیل ابرو نموندا😐😂جلو خاله هام میگه هاع اینا فردا میرن شوهر میکنن دامادای غول میان فثط میخورن و میخابن

بعد خالم میگفت نه دیگ اینطوری نگید داماد مثه پسر‌میمونه

بایام‌میگه کدوم پسر میگم باباجان من‌ازدودج‌نمیکنم بغل خودت باهم پیر میشیم‌خوبه

میگه نه زودتر برو راحت شیم😐😑

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

کاش فقط میخورد ومیخوابید😂😂😂

لطفاامضامو‌بخونید.     https://www.karzar.net/178470    این کارزاربرای نیان بی گناهه که توسط برادردوست دخترپدرش بهش تجاوزشده و براثرخونریزیوضرب وشتم کشته شده😭😭😭 لطفاامضاکنیدوتاجایی که میتونیدنشربدید🙏🙏🙏🙏🙏  اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همینکه انقد رامتین اسم داماد رو میارن خودش خیلیه

بابای من که همششششش غیر مستقیم تاکید می‌کنه پسرای این دوره زمونه به درد نمیخورن و نباید به ازدواج فکر کنی کاملا مستقیم هم تاکید می‌کنه خانم باید مستقل باشه فردا اتفاقی افتاد پول یه کلیدسازو داشته باشه بیاره قفل خونه رو عوض کنه تا پسر نتونه بیاد خونه😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
منم از دامادمون (نامزد خواهرم) خوشم نمیاد

عه😂

ولی خوب الان شوهر خاله هام که داماد مادرجونم‌حساب میشن ازشون خیلی راضیه🙂😂

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

همینکه انقد رامتین اسم داماد رو میارن خودش خیلیهبابای من که همششششش غیر مستقیم تاکید می‌کنه پسرای ای ...

نقی معمولی باشه😂

باز تو خوبه میگه مستقل شو

من حرف‌مشتقل بیارم انگار گفتم‌میخام دنیار فتح کنم

ولی خوب بزورم شده من‌مستقل‌میشگ

اخ اخ دامادای مادرشوهر منم هرروز اونجان شباام میخوابن اونجا شبحونه شام اونجا کلا...

بعد شوهر من ک کلا یدونه پسره دوسه هفته یبار مث مهمون میریم داماد با پیژامه جلو شوهرمنه انگار صابخونس

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نقی معمولی باشه😂باز تو خوبه میگه مستقل شومن حرف‌مشتقل بیارم انگار گفتم‌میخام دنیار فتح کنمولی خوب ب ...

وای بایای منم با این استقلال خانما و اجبار برای برابر بودن خانم و آقا تو جامعه منو کشته انتظار داره من مکانیکی هم یاد بگیرمممم🤦😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
اخ اخ دامادای مادرشوهر منم هرروز اونجان شباام میخوابن اونجا شبحونه شام اونجا کلا...بعد شوهر من ک کلا ...

😂😂😂

وای بایای منم با این استقلال خانما و اجبار برای برابر بودن خانم و آقا تو جامعه منو کشته انتظار داره ...

ابنطوری خوبه بابا خداتو شکر کن

تو که خوبی 

بابای من گیر داده بود برو تکواندو پس فردا کم نیاری جلوش تو دعوا /: 

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بیشتر ببینید
عاشق باباتم بخدا😂😂😂

😂😂

به مامانم میگه داماده بیاد شب بغل من(بغل بابام)بخوابه قشار بون همرو بزور‌بخوابن(خونمونبخاطر اینکه کوجیکه)😂