2777
2789
عنوان

فردا شب بیست نفر مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه گلم تو عید چون همه مرغ و جوجه میخورنخورش هم باشه عالیه، ممکن بخوان با برنج بخورن خورششون و نخواست ...

واایی حالا من عاشق درست کردن قیمه ام خیلی برام راحته اتفاقا همین دیشب قیمه بادمجون درست کردم شام 

ولی حوصله قورمه و تفت دادن سبزیشو ندارم چون رو درست کردنش خیلی وسواس دارم باید قشنگ تفت بدم سبزیو که کلا بالا سر سبزی باشم ته نگیره رنگش قشنگ یه دست عوض شه رو درست کردن قورمه حساسم که مزه اش خوب باشه خوشمزه بشه بعد قشنگ جا بیفته روغن سیاه بندازه خوشگل 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بیشتر ببینید
واایی حالا من عاشق درست کردن قیمه ام خیلی برام راحته اتفاقا همین دیشب قیمه بادمجون درست کردم شام ولی ...

به نظر منم قیمه راحتتر از قورمه سبزیه قرمه خیلی سخته که سیاه و روغن دار بشه😁

واایی حالا من عاشق درست کردن قیمه ام خیلی برام راحته اتفاقا همین دیشب قیمه بادمجون درست کردم شام ولی ...

عزیزم 

دلم قرمه خواست😂😂😂

قیمه برای من سختتره

بادمجان و سیب زمینی سرخ کردن سخته🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😁

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
نمیدونم والله میگم شاید بد بشه یا نپسندند ولی خوب اونجوری هم خیلی هزینه زیاد میشه😅

نه بد که خیالت راحت نمیشه 

من زیاد درست کردم با گوشت گوساله عالیه خیلی هم ظاهر بهتری داره نسبت به درست کردن با  گوشت گوسفندی 

مزه شم گوشت تازه بخری مزه شم عالیه 

حتی من یبار با قلقلی هم قیمه درست کردم خیلی خوب شد 

اره دیگه عزیزم 

الان تو این دوره آدم برا خودش بخواد غذایی درست کنه کلی هزینه براش میفته 

لوبیا کیلویی ۲۵۰ 

سیب زمینی ۶۵ 

برنجی نزدیک دومیلیون دیگه مهمونی دادن همینه عزیزم 

من چندوقت پیش ۲۲  تا مهمون داشتم به جز خودمون که ۴ نفریم دوتا بچه کوچک دارم  یه تومن ماهی خریدم یه کیلو گوشت چرخی خریدم ۷۰۰ تومن  شامی کباب درست کردم ۲۶ عدد  ماهی هم ۳۰ تکه 

بعد دیگه یکمم خورشت درست کردم با وسایل خونه 

حالا دیگه سالاد و ترشی و سبزی خوردن و ماست و نوشابه هم به کنار قشنگ دو خوردی دستمونو گرفت ولی خب چه میشه کرد همه ماشالله خوش خوراک بودیم درست کردم کم نشه آبروریزی بشه دیگه همسرم اعصابش خورد میشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بیشتر ببینید
به نظر منم قیمه راحتتر از قورمه سبزیه قرمه خیلی سخته که سیاه و روغن دار بشه😁

اره منم نظرم همینه من قیمه قشنگ هفته ای یکی دوبار درست میکنم راحته برام 

ولی قورمه تصور سختیشم میکنم دیگه حوصلم نمیکشه خیلیم دوس دارم ولی دیگه سختمه درست نمیکنم شاید دوهفته ای یبار مجبوری 

بیشتر ببینید
عزیزم دلم قرمه خواست😂😂😂قیمه برای من سختترهبادمجان و سیب زمینی سرخ کردن سخته🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😁

شاید مثلا چون من قیمه بیشتر درست میکنم دیگه عادت کردم انگار برام راحت تره 

بیشتر ببینید
نه بد که خیالت راحت نمیشه من زیاد درست کردم با گوشت گوساله عالیه خیلی هم ظاهر بهتری داره نسبت به درس ...

اره ما هم کلا تو مهمونی دستمون به کم نمیره دیگه وقتی مهمونی میدی باید به میزبان خوش بگذره چون اگه گوسفندی بذارم نمیتونم کم بذارم به خاطر همین میگم خیلی هزینه بالا می‌ره ولی ایده شما خوبه

اره ما هم کلا تو مهمونی دستمون به کم نمیره دیگه وقتی مهمونی میدی باید به میزبان خوش بگذره چون اگه گو ...

آره گوسفندی باید زیاد بزاری چون استخون داره سنگین میاد 

بعدم لامصب گوسفندی نمیشه هیچوقت یه کیلو بخری اگرم جایی بده گوشت خوب نمیده 

ولی گوساله میشه یه کیلو حتی نیم کیلو بخری 

یا مرغ یه مرغ کامل میخری 

یا ماهی یه کیلو میخری مثلا 

ما گوشت گوسفندیمون اگه بخواییم برا مهمون درست کنیم یه گوسفند ۱۰ ۱۲ کیلویی رو چندبار بزارم برا مهمونی های جمعیت بالا دیگه تموم میشه 

بعد یه گوسفندو ده میلیون خریدیم یهو یه جا پولش میدیم سخته برامون 

ولی مرغ مثلا میرم دوتا سه تا چهارتا پنج تا  مرغ میخرم نهایت جمعیت خیلی  زیاد باشه یه تومن مرغ میخرم 

دیگه تا مهمونی بعدی دیره 

یا میرم یه تومن ماهی میخرم دیگه تا دفعه بعد دیره 

ولی گوسفندی ده میلیونو یه جا پول بدی و چندبار مهمونی درست کنی تموم میشه 

بیشتر ببینید
اره ما هم کلا تو مهمونی دستمون به کم نمیره دیگه وقتی مهمونی میدی باید به میزبان خوش بگذره چون اگه گو ...

اره منم دستم کم نمیره شوهرم خیلی حساسه 

میگه اضاف بیاد دو وعده بعد خودمون میخوریم ولی کم نیاد 

میگه من خودم حاضرم جلوم نیمرو بزاری بخورم 

ولی وقتی مهمون قراره بیاد حتما غذا زیاد درست کن کم نشه اخر دفعه حداقل تو دیس یکم غذا باشه 

میگه هروقت مهمون قراره بیاد هرچی میخوایی بگو من بخرم ولی فقط خوشم نمیاد کم باشه طرف معذب باشه کم بخوره گرسنه از خونه من بره 

بیشتر ببینید
اره منم دستم کم نمیره شوهرم خیلی حساسه میگه اضاف بیاد دو وعده بعد خودمون میخوریم ولی کم نیاد میگه من ...

دقیقا ما هم همینطوریم بعدم غذای مهمونی که اضافه میاد خیلی خوشمزست😅 ما بعد گرم میکنیم میخوریم(دور که نمیریزیم مصرف می‌کنیم ولی کم بیاد دیگه هیچی... )