2777
2789
عنوان

چقدر امید داشتم حالا مجبورم از زندگی شوهرم برم باهم خونه ساختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 64 پست
انشالله غم نبینی کاش کاش کاش خدا حد اقل اگر بچه رو می بره منم ببره....

خدانکنه بابا این چه حرفیه تو میزنی؟ خدا خودش به موقعش همه چیزو برات درست کنار هم میچینه اینقد غصه نداشته باش میدونم چقدر سخته خانواده بهت حرف میزنن ولی مغزتو از حرفاشون خالی کن من درکت میکنم چون ب منم ب ناحق همین جرفارو زدن و میزنن حتی ب من گفتن بچه دار نشی بدرد نمیخوری واقعیتش اینه که این حرفارو هممون تو زندگیمون میشنویم و باید بیخیالشون بشیم ذهنتو از حرفای اونا خالی کن و به خدا اعتماد کن مطمعنم همه چیز درست میشه عزیزدلم🫂❤️

🫂🙂سردرگم در هیاهو

بقیه میدونن باردار بودی؟ کاش نگفته بودی، من خودم ۴ بار سقط کردم و برا هر کدومش چه ها نکشیدم ولی فقط اولیو میدونستن بقیه رو‌نذاشته بودم کسی بفهمه،

انشاالله اندفعه برات بمونه عزیزم هنوز چیزی معلوم نیست صبر کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا ی هفته از خانوادهی شوهر دوری کن شاید تصمیم بهتری بگیری ...اخه ادم برا زندگیش به راحتی ول نمیکنه .الان خسته ای برو ی هفته ای استراحت کن .شاید نظرت تغییر کرد

تنهای تنهای تنها
اول طبع رحمتو درست کن بعد باردار شو الانم میخوای سقط نکنی سویق عدس خوبه بخوری قرص خون طب اسلامی

پربودام و هنه جی منظم بود

تخمکام با کیفیت

رحمم گرم بود

دکتر خیلی تعریف کرد

اینا همه بهانس

همه چی دست خداست و من دلم از خدا و امام حسین داره میشکنه

خدانکنه بابا این چه حرفیه تو میزنی؟ خدا خودش به موقعش همه چیزو برات درست کنار هم میچینه اینقد غصه ند ...

مشکل فقط این حرفا نیست

من تو سقط اولم تا سه سال مریص شدم و آخرشم کارم کشید عمل وکامل خوب نشدم

سقط برای من یعنی نصف جان شدنم...کاش قلب منم دیگه نزنه... چون سقط بیچارم میکنه 

پربودام و هنه جی منظم بودتخمکام با کیفیترحمم گرم بوددکتر خیلی تعریف کرداینا همه بهانسهمه چی دست خداس ...

شايد مشكل از اسپرم شوهرته يه ازمايشي شوهرت بده و 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل فقط این حرفا نیستمن تو سقط اولم تا سه سال مریص شدم و آخرشم کارم کشید عمل وکامل خوب نشدمسقط برای ...

ایشالا سقط نمیشه قشنگم🥺🩷الهی بگردمت من برات دعا میکنم 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

داده خارجیش و پیدا نکردمتا الان اثر نکرده

من ايران نيستم كاش يه نفر ميامد از اينجا برات ميفرستادم ولي اينجا گرونه يك دونه ١٥٠ هزاره تقريبا 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بقیه میدونن باردار بودی؟ کاش نگفته بودی، من خودم ۴ بار سقط کردم و برا هر کدومش چه ها نکشیدم ولی فقط ...

نه نگفته بودم

مشکلم اینه تو سقط اول چنان فشاری به بدنم اومد ۳ سال مریص شدم آخرشم عمل کردم و کامل خوب نشدم

این بار اگر بخواد سقط شه دیگه کاش حداقل بمیرم 

بدنم کشش نداره

دیگه نمیتونم تو این وضعیت باشم

من ک ازدواج اولم شانسم ک دیده بودم نباید ازدواج دومم ک میکردم

بلاخره یه گوشه این دنیا زندگی میکنم تا بمیرم