2777
2789
یه همچین موجودیه منم تا تونستم بهش تهمت زدم هی میگفت من راضی نیستم روزه بگیری نماز بخونی گفتم نکنه خ ...

نمی‌دونم والا این مردا بعضی وقتا کارای عجیب میکنن ولی کلا دعوا مخصوصا آدم بچه داره اصلا خوب نیست 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمی‌دونم والا این مردا بعضی وقتا کارای عجیب میکنن ولی کلا دعوا مخصوصا آدم بچه داره اصلا خوب نیست

اره خوب نیست

من تا اونجا که میتونستم همیشه سکوت میکردم دیگه ظرفیتم پرشده میگه به جایی رسیدی جوابمو میدی گفتم تو یه روانی هستی احترام نداری

عزیزم من حالم خوب نیست احتیاج به همدردی دارم روز خوش نداریم از انرژی مثبت چی بگم آخه

اینطوری نگو دلم میگیره.....تو همه ی زندگیا مشکل هست.....باید با مشکلات مبارزه کرد.....نه اینکه بزاری مشکلات تو رو تو خودشون مچاله کننواز بین ببرن......اینطوری اگه بخای پیش بری افسرده میشی....ی کم صبرو تحملتو ببر بالا،،،بزار زیاد اذیت نشی....خودت گناه داری...روز عیدی چرا دعوا کردین شگون نداره...باید کوتاه میومدی دختر گلم....بزار زندگیتدشیرین بشه از این شهد خودت لذت ببری...حالتوخوب کن واین حال خوبو به شوهرتم منتقل کن....امیدوارم روزهای بهتری برات رقم بخوره🌹🌷

ماهم از روز عید تاحالا درگیریم دیگه دیشب جنگ شد تا اونجا میشد همو زدیم چشمم کبوده زورم میاد ضربه کار ...

عزیزم.....دخترم....این چه کاریه؟!!!!!

ی خانوم خوبو باشخصیت دست رو شوهرش بلند میکنه؟؟؟؟؟؟

نباید اینکارو میکردی.....وقتی دیدی ناراحته و بدو بیراه میگه ...شما هیچی نمیگفتی ومیرفتی تو اتاق....یا میرفتی تو آشپز خونه خودتو مشغول میکردی....بخدا خودش پشیمون میشد میومد ازت عذر خواهی میکرد........خواهشا حرمتهارو تو زندگی نشکنیم🌹🌷

عیدتون خراب نکنین عزیزم من همش میگم این چندروز خونست خوش باشیم خیلی جاها خودم کنترل میکنم ناراحتی پر ...

آفرین.....بعضی جاها باید کوتاه بیای...بعضی جاها بایدکناربیای...بعضی وقتها بایدخودتو کنترل کن..یموقع باید خودتوبه نشنیدن بزنی.....یموقع باید گوشاتو درو دروازه کنی.....زندگیه دیگه،نمیشه سر چیزای الکی دعوا راه بیفته.....یا آدم راه طلاقو جدایی رو پیش بکشه.....وقتی با مرد زیاد کل کل نکنی خودشم خجالت میکشه واخلاقودرفتارش بهتر میشه.....ولی اگه باهاش بگیری لج میکنه