2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آفرین.....بعضی جاها باید کوتاه بیای...بعضی جاها بایدکناربیای...بعضی وقتها بایدخودتو کنترل کن..یموقع ...

اره ولی یه جاهایی حق باهات نباید کوتاه بیای مخصوصا در مقابل آدم زورگو چون هی فکر می‌کنه حق باهاش که تو کوتاه اومدی

اره ولی یه جاهایی حق باهات نباید کوتاه بیای مخصوصا در مقابل آدم زورگو چون هی فکر می‌کنه حق باهاش که ...

آره حرفت کاملا درسته....این آدم زورگو اگه شوهر باشه...باید باهاش صحبت کنی...بایدازش دلیل بخای.....اگه با همین آدم زورگو یکی به دو کنی...کَل کَل کنی زندگیت تلخ میشه....

اره ولی یه جاهایی حق باهات نباید کوتاه بیای مخصوصا در مقابل آدم زورگو چون هی فکر می‌کنه حق باهاش که ...

دقیقا شوهرمن همینجوره هرچی من کوتاه میومدم اون بیشتری اذیت میکرد باید بفهمه عرضه دارم از خودم دفاع کنم

میگفت زنگ بزن پدرت بیاد ببرتت گفتم ناراحتی بزن بیرون خاک برسر برو همونجا که منتظرتن به بهانه فوتبال میری

آره حرفت کاملا درسته....این آدم زورگو اگه شوهر باشه...باید باهاش صحبت کنی...بایدازش دلیل بخای.....اگ ...

اره من ۱۰سال داشتم بامنطق وجوری ک شما میگی زندگیمو پیش میبردم ولی به جایی رسیدیم که الان وضعم اینه چون از خودم دفاع نکردم فکرمیکرد ترسو بی عرضه ام 

ماهم از روز عید تاحالا درگیریم دیگه دیشب جنگ شد تا اونجا میشد همو زدیم چشمم کبوده زورم میاد ضربه کار ...

منم خیلی جلو خودمو گرفتم دعوا نکنم ولی حرفای خودمو بهش زدم دلم خنک شد ولی الان تو قیافه س.....

میگفتی خاک بر سرت منم جیغ میزنم میگم شوهرمو با گربه ی درشت محل گرفتم 🤣

اینقدر آشغاله این کار ازش میاد که بره بگه همچین چیزی رو

کلا کاراشو با دروغ پیش میبره یه زمانی یه اداره ای کارمهم داشت راش نمیدادن هی میرفت میگفت من خواهر زاده رییسم آقای فلانی دیگه اینقدر به کارش رسیدگی کردن برداشت گفت من پسر رییسم 

ک بعدش رفت پیش رییس 

رییس بهش گفت چرا گفتی پسرمنی خیلی راحت گفت دروغ گفتم کارم انجام بشه

منم خیلی جلو خودمو گرفتم دعوا نکنم ولی حرفای خودمو بهش زدم دلم خنک شد ولی الان تو قیافه س.....

خوب کردی حرف دلتو بهش زدی 

دیگه دیونم کرد دیشب بحث ما چیز دیگه بود برمیگرده میگه آررره فلانی که خواستگارت بود رفیقت بود تو ول بودی دیگه کفری شدم هرچی میدونستم ونمیدونستم بهش گفتم هزارتا تهمتم بش زدم