2777
2789

میدونستی خیلی درخواست طلاقا بعد این سیزده روز میره بالا ...

آمار ثابت شدستا ...

ما سال تحویل جنگ جهانی داشتیم 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونستی خیلی درخواست طلاقا بعد این سیزده روز میره بالا ...آمار ثابت شدستا ...ما سال تحویل جنگ جهانی ...

ماهم از روز عید تاحالا درگیریم دیگه دیشب جنگ شد تا اونجا میشد همو زدیم چشمم کبوده زورم میاد ضربه کاری بهش نزدم

خداروشکر که آشتی کردید ماکارمون به جایی رسید اصلا دیگه نمیتونم باهاش آشتی کنم

عیدتون خراب نکنین عزیزم من همش میگم این چندروز خونست خوش باشیم خیلی جاها خودم کنترل میکنم ناراحتی پریشبشم سر رابطه بود که اونم من نه نگفتم ولی نشد  

ماهم از روز عید تاحالا درگیریم دیگه دیشب جنگ شد تا اونجا میشد همو زدیم چشمم کبوده زورم میاد ضربه کار ...

یا خدا😱

سر چی دعواتون بود؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

عیدتون خراب نکنین عزیزم من همش میگم این چندروز خونست خوش باشیم خیلی جاها خودم کنترل میکنم ناراحتی پر ...

نمیشه خیلی اذیتم میکنه منم دیشب جیغ و داد کردم اونم بلندشد واسم همو زدیم تازه تعدید میکرد جیغ بزنی همسایه ها بیان میگم گرفتمش بامردغریبه

باهمدیگه آشتی کنید

حالا بیاین بگین کیا موقع تحویل سال باشوهراشونم روبوسی کردنو عیدو بهم تبریک گفتن.....

اولش بگم منو شوهرم....امروزی هم نیستیم...دوتامونم۴۶ سالمونه....تقریبا ۲۳ ساله ازدواج کردیم....۴ تادهم بچه داریم...

اینارو گفتم فکر نکنید تازه ازدواج کردیمو ذوق داریم...

بیاین شما هم بگین....بزارین انرژی مثبت بگیریم...از این دید به زندگی نگاه کنیم

یا خدا😱سر چی دعواتون بود؟

تحویل سال خونه نبود وقتی هم اومد کیفشو برداشت رفت فوتبال بعدشم گفت باید بریم شهرستان خونه خواهربرادرم اصلا واسش مهم نبود خونه پدرم هنوز نرفتم اصلا مابراش مهم نیستیم فقط ب خودش فکرمیکنه منم گفتم شهرستان نمیام 

بهشم گفتم مگه پسرمجردی میری بیرون با رفیقات به بهانه قوتبال اونم چهارتا گفت منم ۱۰تا گفتم بالا گرفت بحثمون

باهمدیگه آشتی کنیدحالا بیاین بگین کیا موقع تحویل سال باشوهراشونم روبوسی کردنو عیدو بهم تبریک گفتن... ...

عزیزم من حالم خوب نیست احتیاج به همدردی دارم روز خوش نداریم از انرژی مثبت چی بگم آخه

چقدر بیشعور کارش و حرفش واقعا زشت بوده بهت حق میدم

یه همچین موجودیه 

منم تا تونستم بهش تهمت زدم هی میگفت من راضی نیستم روزه بگیری نماز بخونی گفتم نکنه خداشدی 

من خدارو به خاطر توی آشغال کنار نمیزارم

بعد اون کفر میگفت

منم گفتم باید به برادرات زنگ بزنم اونم فحش ناموسی میداد به برادراش

ماهم از روز عید تاحالا درگیریم دیگه دیشب جنگ شد تا اونجا میشد همو زدیم چشمم کبوده زورم میاد ضربه کار ...

ضربه آخر محکم بزن

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه