2777
2789
عنوان

هیچ وقت مردا رو باور نکردم

691 بازدید | 89 پست

نمیتونم درک کنم این موجودات احساس دارن نمیتونم درک کنم عاشق میشن 

برام جا افتاده که اگه من نباشم با دیگری خوشه 

یا ممکنه یادش بره حتی ادمو بعد یه مدت 

کلا حس میکنم مردا فقط برا هوس دنبال زنان ک براشون فرقی نداره زنه چی باشه 

اشتباه میکنم ؟؟؟

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بیشتر ببینید

نمی‌دونم !

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اشتباه نمیکنی ولی جنس دوست داشتن اونا با ما فرق داره چون فکر و جنس و ذات و هدفشون فرق داره و بیشتر برای چیزای دیگه ساخته شدن مثل کار تولید مثل و... 

فقط باید پذیرفت و با قلق خاصی باهاشون جلو رفت و سخت نگرفت منم قبلا اینجوری بودم😊

ن نامزد قبلی من راحت پشتموخالی کرد رفت بایه زن بیوه باز یکی ازپسرای فامیلمونم الان تولایوش پردختربود ...

همبن فکرو دارم 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بیشتر ببینید

درمورد همه نیست

خیلی از  زنام هستن ک عشق وعلاقه سرشون نمیشه فقط دنبال پولن این نباشه یکی دیگه همه جور ادم هست

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

کاملا درست فکر میکنی ... 

این رو منی میگم که ازدواجمون عاسقانه بود .و شوهرم خببببیی از از علاقه میکرد بهم ..

ولی خب من فهمیدم مرد حتی در اوج عاسقی ,  دنبال این و اون 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

فقط اینو میدونم که نمیشه همه رو به یه چشم نگاه کرد همون‌جوری که زنا همشون مثل هم نیستن

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
نه اشتباه نمیکنی ولی جنس دوست داشتن اونا با ما فرق داره چون فکر و جنس و ذات و هدفشون فرق داره و بیشت ...

خب رابطه رو که با هرکی میشه داشت باید یکمم احترام برام قائل باشه برا شخصیتم برا تلاشام 

بیشتر ببینید