2777
2789
عنوان

شوهرم از بابام شکایت کرده موندم بین این دونفر بیاید راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 90 پست
دم دستم بودی میزدمت. بابا میگم نیاز نیس از دست شوهرت بگیری.کافیه شکایت کنی. قولنامه خودش جلوت ظاهر م ...

میگه فامیلاش مسخره اش میکنن و میخندن بهش 

خبر نداره تو چه باتلاقی گیر افتاده

فامیل ما فوت شده بود داداشا و عموهاش شب خاک‌سپاری اش نشسته بودن راجع به فوتبال حرف میزدن انگار ن انگار طرف مرده 

فکر کرده فامیل براش چیکار میکنن که نگران خنده اوناست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان بخوام یکاری کنم تا ۳ دنگ خودمو بگیرم باید چیکار کنم؟ خوده املاکی فقط میتونه در همین حد شاهد ...

شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت شوهرتون می دین. و اونجا ذکر می کنین. که شوهرم گفت سنت زیر 18 هست نمیشه. ولی زیر قولنامه نوشته. بعد قاضی ازش تحقیق میکنه. ولی با اون نوشته زیر قولنامه شما مالک هستین

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

دم دستم بودی میزدمت. بابا میگم نیاز نیس از دست شوهرت بگیری.کافیه شکایت کنی. قولنامه خودش جلوت ظاهر م ...

از چی شکایت کنم؟ ب چه عنوان؟

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت شوهرتون می دین. و اونجا ذکر می کنین. که شوهرم گفت سنت ...

باش مرسی

خب من الان چیکار کنم😔😭

الان. خودتون باتوجه به شرایط و اوضاع و احوال  زندگی تون خودتون تصمیم بگیرین چه حرکتی انجام بدین. من فقط مواد قانونی و رویه قضایی و می تونم بگم. به نظرم صلح بهتره اگه امکان داره صلح کنید قرآن میگه والصلح خیر سوره نسا در دعوای زن و شوهر. حالا شما اقدام حقوقی کنید احتمال داره پای مهریه هم وسط بیاد و پایه های زندگی مشترک متزلزل بشه. با سیاست و گفت و گو ملزم کنید نصف خونه رو بنام بزنه. در کمال آرامش و با خوشی. اگه واقعا اینا جواب نداد خودتون تصمیم بگیرین. اقدام حقوقی و قضایی کنید. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

وای، چه وضعیت پیچیده‌ای! واقعاً حق داری که سردرگم باشی. بذار یه کم با هم این مسئله رو باز کنیم تا بتونیم یه راه حل پیدا کنیم.

اول از همه، چند تا نکته مهم وجود داره که باید بهشون توجه کنی:

قولنامه: اینکه یه قولنامه با امضای شما، همسرت و صاحبخونه وجود داره که نشون میده قرار بوده سه دنگ خونه به نام شما بشه، خیلی مهمه. این می‌تونه یه مدرک قانونی باشه، حتی اگه اصل قولنامه دست همسرت باشه.

وام ازدواج: اینکه همسرت وام ازدواج شما رو گرفته و باهاش خونه خریده، یه جورایی نشون میده که یه توافقی بین شما بوده.

کتک زدن: اینکه همسرت شما رو کتک زده، به هیچ وجه قابل قبول نیست. این یه جور خشونت خانگیه و باید جدی گرفته بشه. حتی اگه پدرت گفته که چون شوهرته نمی‌تونه چیزی بگه، این دلیل نمی‌شه که شما این رفتار رو تحمل کنی.

شکایت شوهر از پدرت: شکایت شوهرت از پدرت به خاطر بدهی، یه جور گروکشیه و داره سعی می‌کنه از این طریق شما رو تحت فشار بذاره.

حالا با توجه به این نکات، چند تا راه حل به ذهنم می‌رسه:

صحبت با یک وکیل: به نظر من، اولین قدم اینه که با یه وکیل مشورت کنی. یه وکیل می‌تونه بهت بگه که با توجه به قولنامه و شرایط موجود، چه حقوقی داری و چطور می‌تونی ازشون دفاع کنی.

مراجعه به مشاوره خانواده: اگه قصد داری رابطه‌ات رو با همسرت حفظ کنی، مراجعه به یه مشاور خانواده می‌تونه کمک‌کننده باشه. یه مشاور می‌تونه بهتون کمک کنه که مشکلاتتون رو ریشه‌یابی کنید و راه حل‌های سازنده‌ای پیدا کنید.

مراجعه به دادگاه: اگه همسرت حاضر به توافق نیست و همچنان از زیر بار مسئولیت شونه خالی می‌کنه، می‌تونی از طریق دادگاه اقدام کنی. با توجه به قولنامه و شهادت شاهدها، ممکنه بتونی حقت رو بگیری.

حمایت خانواده: با اینکه پدرت در ابتدا خیلی ازت حمایت نکرده، اما حالا که فهمیده همسرت قصد داشته خونه رو به نامت کنه، داره ازت حمایت می‌کنه. سعی کن باهاش صادق باشی و همه چیز رو براش توضیح بده.

استقلال مالی: اینکه همسرت نمی‌ذاره کار کنی و استقلال مالی داشته باشی، یه جور کنترل کردنه. سعی کن یه راهی برای کسب درآمد پیدا کنی، حتی اگه شده یه کار پاره وقت یا یه کار آنلاین.

در مورد اینکه شوهرت از پدرت شکایت کرده، متاسفانه کار زیادی از دستت برنمیاد. اما می‌تونی با پدرت صحبت کنی و بهش اطمینان بدی که ازش حمایت می‌کنی.

در نهایت، این تصمیم با خودته که می‌خوای چیکار کنی. اما یادت باشه که تو حق داری از حقوق خودت دفاع کنی و نباید اجازه بدی کسی باهات بدرفتاری کنه.

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

چرا بابات نباید بفهمه که خونه خردیدن؟؟؟

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

بیشتر ببینید

حماقت پشت حماقت 

این اوضارو که واقعا نمی دونم باید چیکار کنی که جمع شه 

ولی برای از این به بعدت یه سری چیزا رو باید از این اتفاقات درس گرفته باشی :

اولا ادمی که خرش از پل رد بشه ، حق و حقوق تو رو نمیده 

دوما شوهرت خیلی ادم درست و قابل اعتمادی نیست ، اختیار زندگیتو دستش نده

حماقت پشت حماقت این اوضارو که واقعا نمی دونم باید چیکار کنی که جمع شه ولی برای از این به بعدت یه سری ...

بابام الان میگه بلند شو بیا خونه من تکلیفشو روشن کنم

بابام الان میگه بلند شو بیا خونه من تکلیفشو روشن کنم

نمی تونی دوطرف رو با هم داشته باشی

حالا که بحث بالاگرفته ، طرف هر کی رو بگیری اون یکی باهات میفته سر لج 

واقعا نمی دونم باید چیکار کنی، تو اخلاق شوهر و باباتو بهتر از ما میدونی 

طرف باباتو بگیری ممکنه زندگی مشترکت به خطر بیفته 

طرف شوهرتم بگیری تا اخر عمر باید با خفت تمام رفتاراشو کتکاشو تحمل کنی 

خودت ببین کدوم برات مهمتره و چیکار کنی کمتر اسیب میبینی ، نه دلت برای بابات بسوزه نه برای شوهرت ، اونا هرکدوم به فکر خودشونن کمترین رحم و حمایتی هم در مورد تو ندارن. فقط به منفعت خودت فکر کن الان