2777
2789
عنوان

چه مدت بعد از کات

53 بازدید | 6 پست

پسرا پشیمون میشن؟ 

رلای شما بعد از چن مدت پیام دادن؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

میگن سه ماه ببعد از من دوماه گذشته پیام نداده

پشیمونی ایجوری نیست پشیمون شن سریع بیا پیام بدن ن ناراحت میشن حسرت میخورن میرن ت فاز دپ😂 امیدوارم اکس من از این فاز درنیاد هیچ وقت 

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برای من فرداش😂😂😂

یه طومار فرستاد کات جدی کرد حال منو بشدت بد کرد

فرداش حضوری دیدم کلی لاس زد و مهربون بود:/ انگار چیزی نشده

اگر مجازی کات شدین اگر حضوری ببینین همو ممکنه ورق برگرده کلا

چون مجازی همدلی افراد پایین میاد یه تصمیمی میگیرن توی پیام اعلام میکنن حضوری پشیمون میشن

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
برای من فرداش😂😂😂یه طومار فرستاد کات جدی کرد حال منو بشدت بد کردفرداش حضوری دیدم کلی لاس زد و مهرب ...

دقیقاااا همین اتفاق برا من امروز افتاد فقط ۱ سوال بد ک شمارو رسوند خونه دوباره گرم بود یا سرد شد مجدد ؟

دقیقاااا همین اتفاق برا من امروز افتاد فقط ۱ سوال بد ک شمارو رسوند خونه دوباره گرم بود یا سرد شد مجد ...

ما کلا یه تایمی همو حضوری نمیبینیم مجازی دعوا و سردی شدید پیش میاد طوری که تموم میکنیم رابطه رو:/

اون روزی که میبینیم خوبه هرچقدر فاصله دو دیدار بیشتر میشه بدتر میشه اوضاع

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃