2777
2789

دیشب منو شوهرم بحثمون شد سر اینکه برا من عروسی نگرفت قول داده بود ۳ دنگ خونه رو بهم بده متاسفانه اون موقع ک رفتیم بزنیم ب نامم من هنو ۱۸ سالم نشده بود ینی یه ماه مونده بوو ب ۱۸ سالگیم.

خلاصه شوهرم گفت که بزا بزنیم ب نام خودم بعدش هروقت ۱۸ شوی میایم میزنیم ب نامت.

منم  هرموقع بحث اونو میکشم بحثو عوض میکنه و دیشب جدی باهاش حرف زدم بازم میگف حالا بزا بعدا حالا بزا بعدا.

بعد اعصابم خورد شد قهر کردم رفتم توی اتاق، اومد زنگ زد ب مامانم.

مامانم پا شد اومد اینجا و بعدش بابام زنگ زد گف پاشید بیاید اینجا ببینم چیشده، رفتیم بعد بابام بهمون عیدی داد بعد گفتش خب جیشده، بابای من نمیدونس ک همچین قولی بهم داده منم نگفتم میخواس خونه ب نامم بزنه چون نمیدونه خونه خریدیم.

گفتم ایشون وام ازدواج منو ک سپرده کرده بودم رو ازم گرف و باهاش یکاری کرد (خرید خونه) حالا ک باید ۳ دنگ بزنه ب نامم نمیزنه میگه پول وام ازدواجتو میدم بهت خودت قسطاتو بده.

نمیزاره برم کار کنم ک خودم بتونم قسط هارو بدم، گفتم منو برده بود کربلا منو گرفت زد مثلا عروسی نگرفتیم رفتیم کربلا ک خوش باشیم. شوهرم میگف اره قول دادم اما الان میگم نمیزنم ب نامت، بعد بابامم میگف کتکت زده گریه کردی عب نداره گریه برا امام حسین خوبه رفتی کربلا ک گریه کنی دیگه😐💔گف کتکتم زده من نمیتونم چیزی بگم چون شوهرته، خلاصه زیاد پشت منو نگرفت.

بعدامروز بابام زنگ زد گف چی میخواسته بزنه ب نامت، چون قول داده و عروسیم نگرفته باید برات ب نام بزنه.

منم نگفتم چی میخواس ب نام کنه، شوهرم دید گوشیم مشغوله از سرکار سریع اومد خونه یهو درو باز کرد گف با کی داری حرف میزنی😔

منم گفتم بابام. بعد شوهرم ب بابام زنگ زده گفته ما ماشین نوشتیم دخترت میگه بزن ب نامم، بعد بابای من ۷۵ مبلیون قرض کرده بود از شوهرم برای کرایه خونه، شوهرم بهش گفته من میرم شکایت میکنم قانونی ازت میگیرم و با بابام دعوا کردن  حالا رفته شوهرم شکایت کنه

من چه کنم🥺

اینم بگم که اون موقع که رفتیم خونه رو بخریم پول کامل نداشتیم ک بدیم، شوهرم نصف پول رو داد بقیشم چک داد ک چن ماه بعد بدع. بعد توی اون قولنامه هم شوهرم هم من هم صاحبخونه امضا کردیم ک مثلا سه دنگ خونه ماله منه.

حالا اون قولنامه دس شوهرمه چون پولو کامل داد و قولنامه رو گرفت از املاکی.

موندم چیکار کنم

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یااا خدا من سرم‌گیج رف چی بگم اخه اون از پدرت این از شوهرت

اره بعضی وقتا دلم میخواد بزارم برم

اما جایی رو ندارم😔

اخه شما به اسم شاهد امضا کردین قولنامه رو یا به اسم خریدار؟؟ قولنامه یکیش پیش املاکی میمونهچون سه بر ...

ب اسم خریدار

اخه شما به اسم شاهد امضا کردین قولنامه رو یا به اسم خریدار؟؟ قولنامه یکیش پیش املاکی میمونهچون سه بر ...

اخه ب املاکی زنگ زدم گفت اون برگه دسه شوهرته