2777
2789
عنوان

شوهرم از بابام شکایت کرده موندم بین این دونفر بیاید راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 90 پست
رفتیم ک بزنه خوده یارو گفت نمیشه

قانونا کسایی که صغیر هستن میشه همه چی به نامشو ن زد. فقط شما نمی تونستی چیزی به نام کسی بزنی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بابام پشتوانه من نیس میگه طلاقتو نگیر زندگیتو کنموندم بخدا باید چیکار کنم من😔نمیزاره برم سرکار دسم ...

هرکاری میکنی بچه نیار

سوفیام💙      ما ؟ جمله‌ای ناتمام ، داستانی نصفه ، بدون نتیجه ، تموم شده🍃     اگه کاربریمو دیدی پیامم بده مامان نور🍂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زندگی خودت را الکی خراب میکنی

منم اتفاق مشابه توبرام پیش اومده

خونه بنامم هم کردولی زندگیم زهرمار شده بود

اومدیم خونه عوض کنیم گفتم بنام خودت کن

الان یکساله زندگی راحتی دارم

زن هرچی تومسایل مادی داخل نشه بهتره گلم

تو خانمیت را بکن

شوهرت زده زیر حرفش پشیمون شده هر چی فکر میکنم خودمو نمیتونم جات بذارم.ولی فعلا اسم خونه و سه دنگ خونه رو نیار شوهرت عاقلانه رفتار نمیکنه خودتم همینطور هردو از روی لج و لجبازی زندگی و پیش میبرین این زندگی با همین روند آینده نداره یکم آروم باشید.ببین اگر از پدرت حمایت علنی کنی شوهرت با خودش میگه زن من طرف خانوادشه و اوضاع بدتر میکنه.بهش بگو اون سنش بالاست شکایتتو پس بگیر.با حرف ارومش کن خونه رو هم یا کلا بیخیالش باش یا با جنگ و دعوا و اعصاب خوردی به نام خودت میکنی ک فعلا با شرایط شما راه اول عاقلانه تر

راستی حواست باشه حامله نشی.

✍از همین لحظه شروع کن🔸امام علی علیه السلام:🔹روز گذشته تو رفته است و آينده‌اش محل ترديد است و(پس) زمان حال مغتنم است.فعال فقط در موارد ضرور(ی)بعد از ایلدا۰۴ دیگ به چشمامم اعتماد ندارم😏

بیشتر ببینید
اخه من چیزی ندارم ک ثابت کنه مال منهفقط خوده املاکی میتونه شاهد بشه ۳ دنگ مال منه.قولنامه دس شوهرمهر ...

وکیل بگیر.

ی کپی از قولنامه دست املاکیه 

املاکی موظفه بهت بده.

نده سر و کارش با قانونه. 

ولی ب این فک کن اگ خونه رو بگیری بعدش طلاقت میده.

ولی خو میتونی هم خونه داشته باشی و هم مهریه بگیری 😁بعد بمون 10 سال ذیگ مجدد شوهر جدید کن

وقتی پدرت دختر بچه شوهر میده بدون عروسی می‌فرسته خونه بخت پول از داماد قرض میگیره این مقدار 

کتک خوردن دخترش به شکرانه و میمنت میگیره 

منم جای همسرت بودم طاقچه بالا مینشستم 

حداقل خودت یک ذره عاقل باش هرچی میشه با خانوادت در میان نذار یک کم سیاست داشته باش

مثلا این وسط میخوای مشکلو با سرکار رفتن حل کنی که خیالشو راحت کنی هیچ وظیفه ایی در قبالت نداشته باشه ؟ 

مشکل اینه یا باید با مهربونی و خر کردن شوهرت خونه رو بزنی به نامت یا بیخیالش شی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.