2777
2789
عنوان

شوهرم از بابام شکایت کرده موندم بین این دونفر بیاید راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 90 پست
اولا اینکه. امروز و فردا دفاتر خدمات قضایی تعطیله نمیشه شکایت کرد. بعدش چرا نمیشد یک ماه مونده بودی ...

رفتیم ک بزنه خوده یارو گفت نمیشه

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا انقدر اهمیت نداره اون سه دنگ که به خاطرش شر به پا کردی نمیده دیگه به زور نمیشه ازش گرفت بیخیال شو

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
بیشتر ببینید
ببین برا من پایین قولنامه خوده املاکی با خودکار نوشت ک مثلا سه دنگ مال منه، ینی توی سیستم یا .. ثبت ...

با اون نوشته می تونی از نظر قانونی اقدام کنی و بنامت بزنی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بابام پشتوانه من نیس میگه طلاقتو نگیر زندگیتو کنموندم بخدا باید چیکار کنم من😔نمیزاره برم سرکار دسم ...

بچه نیار 

بشین موقعیت مناسب طلاق بگیر

وسط این دعوا کاری کن خونه بزنه ب نامت 

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

اره خواستم بگمبنظرتون چند سالگی خوبه برا ازدواج

به سن نیست به عقله هر وقت عقلت اینقدر رشد کرد جلو خواسته نا معقول شوهرت وایستی اون موقع وقت شوهر کردنته هرموقع بتونی بین عقل و احساس از علقت استفاده کنی

بابام پشتوانه من نیس میگه طلاقتو نگیر زندگیتو کنموندم بخدا باید چیکار کنم من😔نمیزاره برم سرکار دسم ...

چس به بابات بگو قرض همسرت رو سریع پس بده که مشکلی براش پیش نیاد.حتی صده طلا بفروشه 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
زندگیت رو خراب نکن به خاطر ۳دنگ خونه مخصوصا که میگی شوهرت ۷۵ میلیون کمک پدرتم کرده سعی کن بین شوهرت ...

😐😐😐

سوفیام💙      ما ؟ جمله‌ای ناتمام ، داستانی نصفه ، بدون نتیجه ، تموم شده🍃     اگه کاربریمو دیدی پیامم بده مامان نور🍂

از نظر قانونی مال توئه.فقط نیاز ب وکیل داری.ولی خو اگ خونه رو بگیری بعدش طلاقه.ببین طلاق میخوای یا خ ...

اخه من چیزی ندارم ک ثابت کنه مال منه

فقط خوده املاکی میتونه شاهد بشه ۳ دنگ مال منه.

قولنامه دس شوهرمه

راستش نمیدونم چه کنم چون دوس ندارم طلاق بگیرم بهم بخندن گخصوصا فامیلامون خیلی مسخرم میکنن

بابامم پشتم نیس بخدا ک نمیدونم

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️