2777
2789
عنوان

بنظرتون چقدر مهمه این موضوع توی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 77 پست
اگر هیجانی بودم که پرسجو و مشورت نمیکردم..فقط چون یک تصمیم برگشت ناپذیره برای همین ادم دست و پاش میل ...

افرین خوبه عاقلانه پیش رفتن هات کلا این هیجانات واحساس وعصبیت خانما همیشه آسیب رسان بوده واسشون تو قسمت زندگی مشترک ها بدترین شو میگم دقیق الان بهتون ،دوران شناخت  آشنائی و نامزدی و عقد قبل مراسم جشن عروسی یک ارکان ضرور مهم بنیادی خانواده هست که اگ یک خانمی توجه نکنه آسیب هاش میبینه خانما یکم فکر کنند راجبعش دوران آشنایی و عقد خانماا خیلی مهم ضرور بدونین  با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی  سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

من چهره برام مهم بود چون بچه آدم ب قیافه همسر مربوط میشه دیگه..

رفتار خانواده طرف هم مهمه

اما ب طینت ادمها توجه کن..اگه مادرشوهرت آدم خوبیه برو و حد و مرز نگه دار اگه نه اصلا نرو

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینه ...ولی فعلا ک با شوهرش دست ب یکی کردن برا نابودی زندگی ما...ازدواج آگاهی زیادی میخاد متا ...

انشاالله عزیزم منم زیاد رفت و آمد داشتم خیلی زیاد حتی شبا میموندم کلا پیش هم بودیم مدتی اما بازم یه سری چیزا رو بعد ازدواج فهمیدم کلی میگم ها نه اینکه مشکلی باشه ولی همه مشکلاتی دارن بگذر و زندگی کن.من خداروشکر الان هیشکی نزدیکم نیست شهر دور با همسر و بچه هام دارم زندگیمو میکنم گاهی دوست دارم کنارشون باشم اما بازم میگم میشم مثل جاری همین دور و دوستی خوبه شاید منم نزدیک بودم هزار بار با خدا بیامرز یا بچه هاش بحثم میشد چون تو همون رفت و آمدهای زیادم یه سری چیزا مشخص نبود تا بعد ها میخوام بگم ازدواج هندونه در بسته است امیدوارم همه راضی باشن و خوشبخت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
افرین خوبه عاقلانه پیش رفتن هات کلا این هیجانات واحساس وعصبیت خانما همیشه آسیب رسان بوده واسشون تو ق ...

ممنون که وقت گذاشتی

اره با توکل به خدا دارم سعی میکنم که به احساساتم زیاد توجه نکنم و بذارم روند درستی داشته باشه این اشنایی..

دعا کن تصمیم درستی بگیرم

ممنون که وقت گذاشتیاره با توکل به خدا دارم سعی میکنم که به احساساتم زیاد توجه نکنم و بذارم روند درست ...

ذات خوب همیشه پشتش خداهست خوشبختی توی دل آدمه دل اگه خوش باشه خوشبختین و زیبایی احساسی هست ک در درون دارین  و در قلب و چشمان شما منعکس میشه هیچ کس قفل بدون کلید نمی سازه خدا هم مشکلات بدون راه حل سر راه بنده هاش نمیزاره شک نکنین برین حضوری پیش سه تا مشاورخانواده مطمعنم نتیجه میگیرین اگ نگرفتین بیاین بگین بهم

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

برای منی که به اجبار و تحمیل ازدواج کردم قشنگ گوش کن چهره ای که به دل نشسته فرهنگی که به دل نشیند خانواده ای که به دل نشینه و رو ببوس بزار کنار وگرنه تا آخر عمر مثل من حسرت میخوری به اجبار برام انتخاب کردم زندگی سخت و بدی داشتم خیلی اذیتم کردن و به اجبار و نشناخته قبول کردم همیشه همه فحش میدم به پدر هیولایی که منو به این روز رسوند 

برای منی که به اجبار و تحمیل ازدواج کردم قشنگ گوش کن چهره ای که به دل نشسته فرهنگی که به دل نشیند خا ...

فحشش نده، اشتباه کرده ولی قطعا نیتش خراب کردن زندگی تو نبوده

همونطور که الان پدر من واقعا پدری نمیکنه برای من

انگار نه انگار خواستگار اومده ، بره یه تحقیقی کنه یا یه مشورت درستی بهم بده...

من که کسی بهم تحمیل نکرده و نمیکنه

فقط دارم میگم اخلاقاش بنظر خوبه واقعا

فقط همین چندتا موضوعی که گفتم مرددم کرده

انشاالله عزیزم منم زیاد رفت و آمد داشتم خیلی زیاد حتی شبا میموندم کلا پیش هم بودیم مدتی اما بازم یه ...

درسته ازدواج هندوانه سربسته س... ولی خب آگاهی قبل ازدواج خیلی کمک کننده ست...

دوری و دوستی خوبه...ای کاش منم میتونستم فاصله بگیرم... 

هیچی ب اندازه آرامش تو زندگی مهم نیست...