2777
2789

بی احترامی نکنند چند ماه پیش بدترین پیام ها و حرفا ها بهم زدن و بلاک کردن منو سر اینکه من یه چیز ساده ازشون درخواست کردم با بدترین شکل منو توهین کردن حتی بهم گفتن برو دوباره شوهر کن و بلاک کردن از،همه جا ..چندین ماه گذشت من هیچ چیز دیگه نگفتم د قسم خوردم کاری نداشته باشم بهشون الان عید نه زنگ زدم نه رفتم نه تبریک گفتم شوهرم گفت هرکار دوست داری،بکن چون اذیتت کردن خیلی از طرفی به عمه شوهرم و جاری هام تبریک گفتم فقط و اونا سوختن و گفته بودن چرا نیومد چرا چیزی نگفت ما یه چیز گفتیم تمام شد رفت چرا زنت اینجور کرد شوهرم گفته بود خودش میدونه من نمیدونم  شما کاری بهش نداشته باشید ديگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرت که پشتت باشه میتونی پوزشون رو به خاک بمالی 

ولی اگه نه هیچکاری نمیشه کرد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر ببینید
خودشون فحش دادن و بلاک بعد توقع داشتن بری دستبوسی و بگی تشکر برای بی احترامیتونچه خواسته ای ازشون دا ...

الان دوستام میگن زشته اخرش روت توی روشونه برو ببخش نمیتونی جدا بشی ار خانا ه همسر اما مم اصلا اصلا و گفتم به خانواده خودم هم که نمیرم و اصرار نکنید ابدا من نمیتونم بگذرم از توهین هاشون

الان دوستام میگن زشته اخرش روت توی روشونه برو ببخش نمیتونی جدا بشی ار خانا ه همسر اما مم اصلا اصلا و ...

جات بودم رفت و امد میکردم اما سرد. د

همین طور عید تبریک نمیگفتم و نمیزاشتم بیان خونم