2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارم🥲😂

335 بازدید | 28 پست

دو دقیقه مونده بود به اذان داشتم گوجه خورد میکردم یهو به خودم اومدم دیدم دارم میخورم😐

مزشو قشنگ حس کردم نصفشم قورت دادم تفالشو درآوردم ولی باطله؟؟😑😂

اصلا نفهمیدماااا اصلا حواسم نبود دقیقا دو دیقه مونده بود به اذانننن😖😂

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

حواست نبوده باطل نیست ولی یادت اومد باید تف کنی هرچی رو میتونی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر به قصد لذت باشه حرامه /=

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید
وقتی ناخواسته بوده باطل نیست دیگه... خدایی این سوال ها چیه

خب چیمدونم اخه قورت دادم مزشو حس کردم

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

نمیدونم . ولی منم یه بار روزه بی سحری گرفتم بعد خوابیدم دپ ساعت مونده به افطار یادم رفت روز ام و پیش خودم می گفتم چرا اینقد گرسنه بعد غذایی که مامانم برا افطار تدارک دیده بودن رپ برداشتم و خوردم  بعد صدای اذان رو شنیدم  یادم اومد روزه ام 😂😂 . 

یه بارم من روزه قضا گرفته بودم تو ماهی که رمضان نبود خوانواده روزه نبودن و داشتن ناهار میخوردن منم خواب بودم بعد بیدار شدم اومدم کنارشون خوردم همینجور داشتم میخوردم یادم اومد روزه ام 😂😂 . از این به بعد هروقت روزه ام پیش خودم فکر می کنم چرا اینقد گرسنه ام ؟! اگر به جوابی نرسیدم میفهمم روزه ام 😂😂

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

ای آبجی حواس پرت شمکو من ، نه باطل نیست چون حواس پرتی آبجیم بوده 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

نه سهوی بود

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید