2777
2789
عنوان

کسایی که نمونه دولتی آزمون دادن راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 30 پست

از معلماتم کمک بخواه 

مثلا بگو برات نمونه سوال بفرستن 

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                      ما را همین امام رضا داشتن بس است💛🌱♥️                   + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بابا چرا نشه من خودم برای مدرسه میخوندم البته میخوندماا تونمونه بودم معدلمم 20 بود تیزهوشان تجربی قبول شدم 401

درخواست دوستی پذیرفته نمیشودتاریخ تولدم نیست

الان بدبختی اینه که نمونه و تیزهوشان یکیه امتحاناشون‌ و سوالای هوش تحلیلی اصلا بدون کلاس رفتن قابل ج ...

آره برای اونا بنظرم کتاب بگیر چون توی قبولی تاثیر دارن

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                      ما را همین امام رضا داشتن بس است💛🌱♥️                   + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!

بیشتر ببینید
اهمیت نده چقد وقت داری . تمام تالستوی کن از فرصتی که داری استفاده کن انشالله قبول میشی حداقل درسامو ...

امیدوارم که بشه ، یکم که سرچ کردم در موردش خیلی در موردش ترسیدم😅

چه پایه ای؟از مدرسه تیزهوشان راضیه؟کلاس خاصی میرفت؟چه کتابایی تست میزد

نهم بود برا دهم قبول شد   کلاس نمیرفت   فیلم از تلگرام میدید  جمعبندی  بود وتست کار میکرد    کتابم مبتکران طالب تبار فارسی  میخوند ریاضی وعلوم هم   خیلی سبز تیز هوشان   عمومی هم کتاب  جامع خیلی سبز تیز هوشان میخوند   وامتحانای  چند سال اخیر تیز ونمونه رو کار کرد  

بعلی وقت ها اینجور می کنن که کسایی که میخوان بخونن . نخوانند.  پس شما نا امید نشید ❤️💪

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

ترس رو که بقیه رقیب هاتم دارن 

سعی کن مدیریتش کنی 

یه آزمونه دیگه

بیشتر ببینید
من تستای فیزیک و شیمی ۱ + ۳۱ استانو ‌که میزنم اکثرشو میتونم جواب بدم ولی هوش تحلیلی خیلی سنگینه

اصلا در حد   ۳۱ استان نیست خیلی بالاتر شده   هوش برا نمونه  درصدش کمه وقتتو برا هوش  نزار    بیشتر  فارسی   رو بخون وعلوم   عمومیها رو میتونی خوب بزنی