2777
2789
عنوان

عید رو به خواهرشوهرام تبریک نگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 50 پست

آخ آخ حرف دل منو زدی خواهرشوهر من انگار سطح زندگیشون رو نمیبینه یه جوری برخورد میکنه انگار من دخترفقیرم اون دختر شاه درصورتیکه مال اموال ما خ بیشتر از اوناس فقط چون ما مستاجر بودیم فکرمیکنه خونه کلنگی باباش که کلا۳/۴میلیارد پولشه قصره.بابای من میخاست خونه اشون رو بخره داشت سکته میکرد منم گفتم بابا بیخیال اینجاشو نذاشتم بخره.

عید که هیچی ما خداروشکر کلا قطع رابطه کردیم من و شوهرم دیگه سال به سالم نمیبینیمش 

ماشالله بهت میاد راستی پیکر تراشی سوال داشتم ازت میتونم بپرسم

بپرس عزیزم

اگر اینجا راحت نیستی بریم تاپیک خودت؟

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخ آخ حرف دل منو زدی خواهرشوهر من انگار سطح زندگیشون رو نمیبینه یه جوری برخورد میکنه انگار من دخترفق ...

کار درستی کردین

شوهر منم خیلی از دستشون ناراحته و دوست داره کامل قطع رابطه کنه

بپرس عزیزماگر اینجا راحت نیستی بریم تاپیک خودت؟

پیویت میتونم بیام؟

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید
چون اونم سطح خودشو از شما خیلییی بالاتر میدونه🤔

دیگه آدم‌ خودش تشخیص میده این موضوع رو 

خودش میدونه که سطحش پایینه 

همونجور که من نسبت به بعضیا خودم میدونم که سطحم پایین تره

منظورم مالی و فرهنگی و تحصیلی و خانوادگیه

کار درستی کردینشوهر منم خیلی از دستشون ناراحته و دوست داره کامل قطع رابطه کنه

انقد بدی میکنن که داداشاشون هم به این نتیجه میرسن که اینا بدجنسن و میفهمن باید طرف کیو بگیرن انقد که الان شوهرم ازش متنفره من نیستم😂 منم خونوادم راضی نبودن میگفتن اینا به ما نمیخورن خودم پافشاری کردم داداشم که تو عروسیم اومد ولی نگام نمی‌کرد .البته خداییش از زندگی با شوهرم راضیم خونوادمم باهاش تقریبا اوکی شدن