2777
2789
عنوان

عید رو به خواهرشوهرام تبریک نگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 50 پست
دقیقا درست میگی کاری که من همیشه انجام‌میدم خودمو از سطح کسی که از من خیییلی پایین‌تره میارم پایین‌ت ...

چون اونم سطح خودشو از شما خیلییی بالاتر میدونه🤔

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید
توجیه درسته نه توجیح

معذرت میخام خانم معلم

شماره کارت بدید بخاطر این کارتون بهتون مبلغی واریز کنم

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم استار باهاتاحترام زیادی به بعضیاسم خالص هستش برای وجود آدموقتی بعضی ها رو بالا میبری چنان جو ...

عیدت مبارک

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید
خانوادهتحصیلاتشغلکلاس و جایگاه اجتماعیسواد و مطالعه

وقتی میگی خانواده داری به انتخاب خودت توهین میکنی یعنی خانواده شما سطح بالا بوده خانواده همسرت سطح پایین خب پس چرا باهاش ازدواج کردی یعنی شانیتت پایین بوده دور از جون

وقتی میگی خانواده داری به انتخاب خودت توهین میکنی یعنی خانواده شما سطح بالا بوده خانواده همسرت سطح پ ...

عدم شناخت کافی

من خود همسرم رو انتخاب کردم. و خانواده اش هم ظاهرا نرمال بودن. بعدها کم کم پی بردم که لول شون پایینه.

سلام عزیز دل❤عید شما هم مبارکراستی امروز تولدمم هست😎

اوفففففف

جونم تولدت مبارک عزیزدلم 

چند ساله شدی

بیشتر ببینید
مرسی عشقم❤دیگه پیر شدیم ما🤕سی ساله شدم متولد ۷۴

ماشالله بهت میاد 

راستی پیکر تراشی سوال داشتم ازت میتونم بپرسم

بیشتر ببینید