2777
2789
عنوان

تا حالا دیدی یک مرد برگرده به زنی که بهش خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 69 پست

بهم خیانت کرد و توجیه کارش این بود من مرد هستم و اینکه من خیانت کنم مشکلی نداره ولی اینکه تو خیانت کنی هیچوقت نمیبخشمت

کلا مردا دیوونن ولشون کنید

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
هیچ پسری بادوس دخترش ازدواج نمیکنه چه برسه خیانت ببینهولی دیدم برگشته چون مجبور بودو برای حفظ آبروش

این حرف و بیست سال پیش شایدم بیشتر زیاد شنیدم ولی تجربه ثابت کرد کاملا دروغه والا فعلا که حتی مذهبی ها با دوست دخترشون ازدواج می‌کنند خونواده هم به روی خودشون نمیارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتما تو همین نی نی سایت هستن زنایی که خیانت کردن و لابد حرفی واسه گفتن دارن ولی از ترس خورده شدن چیزی نمیگن . 

ماها قاضی نیستیم که نظر بدیم آره پسرا دوس دختراشونو نمیگیرن 

آره مردا از رو هوس میرن طراغ یکی دیگه 

یا زنا خوشی میزنه به دلشون 

ماها هیچ وقت ، هیچ وقت اون عمق فاجعه رو نمیتونیم درک کنیم . هیچ وقت 

هیچ  
فک کنم تو این یه سال خیلی زنشو عذاب داد خانمه هم خیلی زیبا بود از اون کسایی بود که اصلا فکر نمکردی خ ...

اره زن الکی خودشونابود نمی‌کرد مرد عذاب اورن طلاقش می‌دادی مرد چکاری مرد گناهش بیشتر کردی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

😂😂😂میدونی راضش چیه اونا اول عاشق خودشونن نه مث ما فداکار طرف

آره بخدا شوهرشو ب تخمشم حساب نمیکرد حتی وسایل مهم و ضروری زندگیشونو میرف میروخت

شوهره خودش میرف براش مواد میخرید

کارای خونه رو هم شوهره انجام میداد ک این اذیت نشه

زنه مث گاو غذا میخورد

ادا اطوراش مث دخترای سیزده ساله بود

همیشع شوهرشو مجبور میکرد براش خوراکیای خوشمزه بخره و سفر ببرتش

شوهر منم ی زمانی دوسپسرم بوده

خوشبخت بشید عزیزم

اخه میگ امکان نداره

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

مرسی قشنگم؛ همچنین ت❤️ معمولا باید نادیده بگیری نظراتی ک مخالف نظرتن چون هستن کسایی ک هنوزم اینطور ف ...

💕چشم

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

از ظاهرشون نگو ببین باطن چی بودهصددرصدنامزدشدن حالاچن سال طول کشیده تاعروسی گرفتن

باشه