2777
2789
عنوان

کتک خوردن ازشوهر

823 بازدید | 58 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید من ۶ساله ازدواج کردم وازهمون اول بحث های ماشروع شدکه بخاطرخانواده شوهربود وهرسال منوازخونه بیرون میکنه بارها کتکم زده وبخاطرپسرم باز هم مجبور به ادامه دادن زندگی شدم واینم بگم اصلا پشیمان نیست وحق به جانبم هستش الان دوروز پیش دوباره کتکم زد وازموهام گرفت منو روزمین کشید والان سردرددارم گردنم گرفته ودست که به سرم میزنم پوست سرم دردمیکنه ونمیدونم آیاالان برم پزشک قانونی چیزی میتونم ثابت کنم واینم بگم همون روززنگ زدم معمورااومدن ووضع خونه رودیدن وگفتن بیاکلانتری الان دوروزگذشته بنظرتون برم به جایی میرسه وبنده هیچ حمایتی ازسمت خانواده ندارم وبخاطر همینم همون روزاول نرفتم لطفااگه دراین مورد تجربه دارید بگید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا درکی از اونایی ک میکن حمایت نداریم ندارم واقعا برام قابل هضم نیست ک بشینی کتک بخوری ک حالا بچه داری،اصلا بخاطر بچه باید خودتو نجات بدی،اگه تو کتک خوردن اسیب شدید ب سر داشتی خدای نکرده ضربه مغزی شدی چی؟بچه بی مادر میشه یا بچه ای ک هر روز شاهد کتک خوردن مادرشه روان براش می مونه؟تا اخرشم فراموش نمیکنه مث من

آره گلم البته اول باید بری دفتر قضایی اونا بفرستن کلانتری و از اونجا پزشک قانونی 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
بله عزیزم هر گشت ایی که میاد ثبت میشه تو کلانتری برو بگو حالم خوب نبود و شرایط اومدن نداشتم امروز تو ...

خوب گفتن بروپزشک قانونی الان سرم دردمیکنه ولی میترسم نتونم چیزی ثابت کنم شوهرم میخادامروزپسرمو ببره خونه مادرش ودیگه نیاره برااین چیکاربایدکرد 

مامور اومده صورتجلسه کرده کارت پیش میره

برو کلانتری و بگو نامه میخوام که برم پزشکی قانونی اگر به تعطیلی خوردی یا ساعت اداری داشت تموم میشد برو دکتر معمولی تا رد کبودی هنوز هست اقدام کن برو دکتر بگو سرگیجه دارم تا از سرت عکس بگیرن و جایی حداقل ثبت بشه

اگر بری شکایت کنی که نه خانوادت حمایت میکنن و نه شوهرت و برای شکایت حداقل ۷ ماه زمان میخواد

۵ تومن پول وکیل و ۲ تومن هم خرج شکایت و بعدش نهایت طلاق بگیری 

نه خونه داری زندگی کنی و نه جوانی که دوباره شوهر کنی

و پدر چون دسته بزن داره مراقبت از بچه تا اخر عمر به عهده خودت میوفته و باید ازش مراقبت بکنی و کلا همه راه ها رو میبندی 

سعی کن مدارا کنی و کاره دیگه ای به نظرم نمیشه کرد متاسفانه 

امضااااا