2777
2789
عنوان

رفتم ازمایش بتا رو دادم ساعت یازده آماده اس

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 43 پست
بتا گرفتم 165بنطرت خوبه اجی

آخیش 😭 ای خدا هزار بار شکرت اگه پیشم بودی انقدر از خوشحالی میزدمتا🤣 دیدی آبجی بهت گفتم حسم میگه مثبته بعدش میای واسه بتا دلنگرانی میکنی؟😍 ببین اسمتم نمیدونم چیه ولی به خدا انقدر خوسحال شدم واست انقدر استرس گرفتم انگار واسه خودمه به جون مامانم راست میگم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جیگر. چیشذ

به خدا تو انتقال دادی ها میدونستم ۱۴ روز باید بگذره قلبم داشت میترکید میگفتم زود بگذره همه جی مشخص بشه انگار واسه خودمه بهت تبریک میگم میگم 😊 دلم میخواد اولین نفر که تبریک گفته خودم باشم

آخیش 😭 ای خدا هزار بار شکرت اگه پیشم بودی انقدر از خوشحالی میزدمتا🤣 دیدی آبجی بهت گفتم حسم میگه مث ...

ای عزیزم توروخدا بیا خصوصی شمارتو داشته باشم 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

آخیش 😭 ای خدا هزار بار شکرت اگه پیشم بودی انقدر از خوشحالی میزدمتا🤣 دیدی آبجی بهت گفتم حسم میگه مث ...

فداتشم مهربونم 

بچه ها جواب بتام165شده روز دوازدهم بنظرتون چجوریع

وای عزیزم مثبته 

مبارکت باشه 

برای ماها هم دعا کن 

البته زود زدی باید میذاشتی روز ۱۴

تا اون موقع بتات چند برابر شده 

چقدر خوشحال شدم که جواب گرفتی

فداتشم 😍 دوستی تو قبول کردم راستی به همسرت گفتی چه واکنشی داشت اگر تو ظاهر هم نشون ندن از ته قلب عم ...

گفت شیرینی پیشش دارم

وای عزیزم مثبته مبارکت باشه برای ماها هم دعا کن البته زود زدی باید میذاشتی روز ۱۴تا اون موقع بتات چن ...

مرسی عزیزم خودشون گفتن  این روز بتا بدن