2777
2789
عنوان

رفتم ازمایش بتا رو دادم ساعت یازده آماده اس

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 43 پست
من لک خفیف میبینم قهوه ای سینه ام سفت شدن

اره اینا و منم داشتم عزیزم آمپول میزنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره اینا و منم داشتم عزیزم آمپول میزنی

اره روزی یه دونه پروژسترون دوتا شیاف و چهار عدد استرادیول ضخامت رحمم خوب بود جنینام هم بلاست 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم امروز زدم قبل آزمایش رفتم روز نهم یه لک صورتی دیدم بعداز اون گهگاهی لک قهوه ای میبینم

دکتر گفتمش بعد گفت اون لک لانه گزینی بوده انشالله مثبت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره روزی یه دونه پروژسترون دوتا شیاف و چهار عدد استرادیول ضخامت رحمم خوب بود جنینام هم بلاست

خوبه گریدجنین خوب باشه زود میگیره 

دکتر گفتمش بعد گفت اون لک لانه گزینی بوده انشالله مثبت

خدا کنه ... از شهرستان اومدم قم شوهرم رفته شهرستان من تک و تنها موندم مادرم پرستاریمو می‌کنه روزه هم هست خسته شده بیچاره

خدا کنه ... از شهرستان اومدم قم شوهرم رفته شهرستان من تک و تنها موندم مادرم پرستاریمو می‌کنه روزه هم ...

الهی خدا اجروثواب روزه شو زیاد می‌کنه انشالله مثبت با دلخوش برگردی خونه 

اره صبح انتقال یه دونه میزنی روز پنج انتقال هم یکی دیگه

به امید خدا و انشاءالله که مثبتی . 

امپولارو چجوری میزنی . خودت میزنی یا میری بیمارستان؟؟؟ 

من خیلی از این امپول زدنش وحشت دارم . خدا بدادم برسه . 

به امید خدا و انشاءالله که مثبتی . امپولارو چجوری میزنی . خودت میزنی یا میری بیمارستان؟؟؟ من خیلی از ...

اجی جونم شش روز قبل از انتقال بهم دادن رفتم درمانگاه زدم بعداز اون هم تو خونه استراحت کردم یه خانم رو پیدا کردم که میاد خونه میزنه روزی 150بهش میدادم امروز باهاش تصفیه کردم 1800شد

اجی جونم شش روز قبل از انتقال بهم دادن رفتم درمانگاه زدم بعداز اون هم تو خونه استراحت کردم یه خانم ر ...

انشاءالله که تو همین شب عزیز ازمایشت مثبت میشه و نتیجه تلاشا و زحماتت رو میبینی‌ 

اجی جونم شش روز قبل از انتقال بهم دادن رفتم درمانگاه زدم بعداز اون هم تو خونه استراحت کردم یه خانم ر ...

عزیزم جواب ازمایشتو گرفتی خبرم کن

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

A💙R💙F

وای ای کاش شمارتو داشتم زنگ میزدم قلبم اومد دهنم بگو دیگه چی شد ؟😍مامان خانوم