2777
2789

بله 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لکه بینی نداری اره دیگه

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
بیشتر ببینید
وای نگرفتم گفتم باید ۷ روز کامل شه چون روز ۲ شدم

خب معمولاازهمون روزحساب میشه 

ازدوم تاهشتم ۷روزمیشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

اکثر مراجع میگن که تا 10 روز خون حیض هست بعد از ده روز استحاضه باید از دفتر مرجعت بپرسی یا اگه کتابش رو داری نگاه کن ولی تا ده روز خون حیض هست اگر قبلش هم لکه بینی داشتی اون روزا رو هم حساب کن روز یازدهم باید  قبل از سحر غسل استحاضه کنی و روزه بگیری

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
الان من چیکار کنم؟ گناه کردم

نه گناه نکردی .حواست نبوده .قضاشوبعدابگیر

بیشتر ببینید
اکثر مراجع میگن که تا 10 روز خون حیض هست بعد از ده روز استحاضه باید از دفتر مرجعت بپرسی یا اگه کتابش ...

ن اصلا لکه ندیدم ولی فک میکردم امروز تموم میشم ولی باید میگرفتم

آره منم فکر میکنم چون عمدی نبوده نمیدونستی گناهی نکردی ،از مرجعت بپرس بازم عزیزم

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
بیشتر ببینید