2777
2789
عنوان

دقت کردید دندون پزشکا

329 بازدید | 15 پست

خیلی از‌پزشکاخوش اخلاق ترن و خاکی ترن 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول بیشتر ، زحمت کمتر

ولی جدا ازون از پزشکا پولدارترن و خودشونو اونقدر نمیگیرن بیشتر ازین نظر میگفتم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

چه ربطی داره ؟

در هر شغلی هر جور ادمی وجود داره 

ولی به شخصه از دندون پزشک مرد خوشم نمیاد 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

تو یه ساعت ۸ تومن در میاره نگاه از صبح حداقل ۸۰تومن کار کنه درماه چقدر میشه ؟ خب مشخص همچین آدمی سلا ...

خودشونم نمیگیرن دندون پزشکی زیاد رفتم ولی همه مهربون بودن و از بالا نگاه نمیکردن ولی پزشکا اینجوری نبودن اکثرا 

ربطی نداره.

من خودم خوشرو و ارومم و خاکی

همیشه به بیمارام.

ولی خب شاید بعضیا اعصابشون خورده بخاطر کشیکه خیلی سخت بود واقعا

✝️مسیحی هستم پس طبق باور و دین و فرهنگ خودم در تاپیک ها شرکت میکنم✝️   !!! آقا درخواست ندهد!!!    پزشک عمومی هستم میتونم در تاپیک های پزشکی کمک کنم دوست داشتید تگ کنید🌷😇

بیشتر ببینید