2777
2789

خوشحال نیستن از وضعیتشون 

خسته و پریشونن 

خودشونو فراموش کردن رابطه شون با شوهرشون سرد شده و میخوان همش یکی بچه شونو نگه داره و اگه برگردن عقب دیگه نمیخوان بچه دار بشن ..

عشق مادری به کنار ،اما وضع زندگی و روحیه چی میشه ؟

خودش از گریه ام فهمید مدتهاست،مدتهاست ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا کلا سایت چصناله کردنه هیچوقت تاپیک مثبت ندیدم😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

هم درسته هم درست نیست این حرف...شوهر تکیه گاه نداسته باشی کلا باختی چ با بچه چ بی بچه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

همه ی ادما براشون پیش میاد تویک برهه از زندگی ناامیدمیشن ومیزنن به سیم اخر،وخب میان تاپیک میزنن دردودل میکنن رفع میشه میره پی کارش ومعمولا این احساسات زودگذره 😂😂😂 

کی همچین زری زده؟همه که اینطوری نیستنزندگی هم بالا پایین داره دیگه

توی این چند سال از نی نی سایت این موضوع دستگیرم شده ..

توی اینستا هم بلاگرا رو که نوزاد دارن دنبال میکنم باز همینطور ..

بله عزیزم درسته بچه داری خیلی سخته مخصوصا دست تنها ولی خب سختیش 3 سال اول بعد عاقل تر میش

واقعا خدا قوت بده به همه مادرا 

من که جرئت ندارم