2777
2789
عنوان

از نی نی سایت و اینستا فهمیدم مادرایی که نوزاد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 75 پست

ببین بچه داری خیلیییی سخته.چون مدام باید نگرانش باشی اگه چیزیش بشه داغون میشی ولی اینطوری نیست که بگی برگردم عقب بچه دار نمیشم

الان من از ۲۸ اسفند هر دو بچم مریض شدن شدیدددد.هتل رزرو کرده بودیم کنسل شد،عید دیدنی نمیریم بیرون نمیریم یه پامون بیمارستانه یه پامون خونه.شب تا صبح بیدارم رو سر بچه هام .هشت روزه موهامو شونه نزدم حتی چون مدام گریه میکنن بیحالن ولی غصه من الان چیه؟غصه من اینه طاقت ندارم شب تا شب امپول زدنشونو ببینم باور کن وقتی میریم سمت درمانگاه انگار دارم میرم پای چوبه ی دار.غصه ی من اینه بچه هام انقدر لاغر شدن زیر چشماشون گود شده لپ هاشون آب شده اینا داره داغونم میکنه

مهربون باشیم☺️

بعدم که بعد تاپیک درودل واه و واویلا حالشون خوب شد 

میرن اینستا،دوتا استوری چشم فامیل درار میزارن اولی تقدیم به همسرم یارخوب تمام ماجراست وقندروزهای تلخ منی همسرم

ودومی بچه هام ینی دنیام 

😂😂😂خلاصه بشنو ولی زیاد توش کلیک نکن  همش این نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعدم که بعد تاپیک درودل واه و واویلا حالشون خوب شد میرن اینستا،دوتا استوری چشم فامیل درار میزارن اول ...

ای واییییی😅😅😅 لابد این وسط ما هم مقصر و بدهکار میشیم...

خودش از گریه ام فهمید مدتهاست،مدتهاست ...

ببین بچه داری خیلیییی سخته.چون مدام باید نگرانش باشی اگه چیزیش بشه داغون میشی ولی اینطوری نیست که بگ ...

عزیزدلمم خدا بهتون توان و اجر خوبیاتون رو بده بچه های گلتون هم زوده زود خوب بشن  ، شما یه مامان فوق العاده ای مثل همه مامانا ...

💚💚💚

خودش از گریه ام فهمید مدتهاست،مدتهاست ...

عزیزدلمم خدا بهتون توان و اجر خوبیاتون رو بده بچه های گلتون هم زوده زود خوب بشن ، شما یه مامان فوق ...

اتفاقا کم اوردم چون استرس و فشار عصبی شدید بابت غذا نخوردناشون و شب بیداری خیلیییی زیاده ولی چاره چیه این طفلکا فقط در حال حاضر فقط به کمک من احتیاج دارن .یک فریم از مادری رو بهت نشون دادم که واضح تر تصمیم بگیری

مهربون باشیم☺️
شما که انقدر تند برخورد کردی مادر چندتا بچه ای؟

من مادر نیستم

اما قاعده‌ی روانی مشخصی وجود نداره که بشه به همه تعمینش داد

بعضی مادرا بعضی وقتا شادن بعضی وقتا ناراحتن

همه یه طریقه‌ی ثابت رو طی نمی‌کنن

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکانت رسمی خر شرک در نی‌نی سایت🐴تیکر بارداری از کنکور!