2777
2789
عنوان

بچه ها کمک میخام ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 66 پست
اون شوهرش بهش خیانت کردهجات بودم میرفتم دادگاه تا هم حق خودمو ازش بگیرم هم به اون زن کمک کنم

عزیزم من در همین حد ک زنه فک میکرد شوهرش در حد پیام خیانت کرده براش روشن کردم ک شوهرش این مدلی نیست و خیلی بیشتر از پیام بوده بسمه 

و واقعیت بخاطر آبروی خودم نمیتونم این کار کنم خانومه هم از من حرصش گرفته سر اینک وارد رابطه شدم با این  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم واقعیت نمیتونم بگم چون اگ بگم مامانم اینا من و میکشن و راجع ب این مرده بگم ک این اصلا من براش ...

نمیتونی ب خانوادت بگی پس سیمت بسوزون مواظب خودتم باش 

شهادت بیخیال شو مرده بری شهادت بدی نابودت میکنه 

ب زنش میگفتی چتا با شوهرت میدم برو همین بعنوان مدرک استفاده کن سیمکارت بسوزون

بعدش مرده آدرس خونه تون بلد نیستن ک

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

اون شوهرش بهش خیانت کردهجات بودم میرفتم دادگاه تا هم حق خودمو ازش بگیرم هم به اون زن کمک کنم

نچ نگو اگ بعدش مرده بلایی سرش بیاره چی 

نمیتونی ب خانوادت بگی پس سیمت بسوزون مواظب خودتم باش شهادت بیخیال شو مرده بری شهادت بدی نابودت میکنه ...

راست میگی مرده نابودم میکنه پس نمیتونم همچین کاری و کنم ببین مرده محلمونو بلده آدرس دقیق و نه ولی خب اگ بخاد پیدا کنه شهرمون کوچیکه بگرده میتونه 

ولی خب بیاد چی بگ بگ چرا ب زنم گفتی من خیانت کردم چرا رابژمونو باز کردی خب اونوقت منم حرف واسه زدن دارم ک بگم اره تو منو گول زدی از احساساتم سو استفاده کردی 

اما اینی ک دیدم فک نمیکنم اصلا ابرو و اینا براش مهم باشه خیلی خیلی میترسمم

راست میگی مرده نابودم میکنه پس نمیتونم همچین کاری و کنم ببین مرده محلمونو بلده آدرس دقیق و نه ولی خب ...

اره ولی بری شهادت بدی 

داستان بد میشه 

ابروتو میبره بماند 

بلایی سرت میده نابود میشی 

چون با شهادت دادنت زندگیش نابود میشه پس توم نابود میکنه

اگرم زنگ زد گف چرا گفتی ب زنم توم خودت بزن گریه کولی بازی بگو با احساساتم بازی کردی خانوادم فهمیدن زنت آبروم برده گناه من چی بود مظلوم نمایی کن بیخیال شه

اره ولی بری شهادت بدی داستان بد میشه ابروتو میبره بماند بلایی سرت میده نابود میشی چون با شهادت دادنت ...

ن شهادت نمیدم ولی میگم اگ زنه بهش بگ ک دختره اینا رو گفته ی وقت عصبی نشه بیاد سراغم عزیزم از همه جا مرده رو بلاک کردم نمیتونه چیزی بگ اما میترسم بیاد دم خونمون

اره ولی بری شهادت بدی داستان بد میشه ابروتو میبره بماند بلایی سرت میده نابود میشی چون با شهادت دادنت ...

میگم تو خیلی خوب بهم نظر دادی کاشکی ب زنه هیچی از رابطم نگفته بودم الان از مرده هم خیلی میترسم تو میگی من چی کار کنم 

ن شهادت نمیدم ولی میگم اگ زنه بهش بگ ک دختره اینا رو گفته ی وقت عصبی نشه بیاد سراغم عزیزم از همه جا ...

بلاکش کردی زنگ‌نزد پیام نداد؟

همسراون اقا ازاین خانومای حساسه مشخصه

و چون این جورکارارواز همسرش دیده حساسیت چندان برارشده

به نظر من نترس ولی اگه دید واقعا شرایط سخته حتماازیه وکیل مشورت بخوا

AGIKAY