2777
2789
عنوان

اومدم مشهد امام رضا طلبید

122 بازدید | 17 پست

یه حاجت تقریبا محالی دارم از امام رضا خواستم اگه مصلحت و خیر باشه واسطه بشن پیش خدا تا حاجت روا بشم 

اما تا الان که چند روزه اومدم هیچ نشونه مثبتی که نشان از حاجت روایی باشه ندیدم یعنی باید صبر کنم یا خیر نیست 

اینم بگم کنار ضریحش استخاره با قرآن باز کردم در مورد حاجتم گفتم امام رضا اگر خیره یه آیه خوب بیاد تا ناامید از پیشت نرم ، که یه آیه خیلی قشنگ اومد

در مورد پیدا شدن حضرت یوسف و مژده به یعقوب و بینا شدن حضرت 🥹🥹

یعنی امیدوار باشم 😔

ان شا الله که حاجت دلت با حکمت خدا یجور باشه و ب خواستت برسی

امام رضا خیلی رئوفه.دست خالی برنمیگردی

سلاممو بهش برسون.

دلم براش تنگه😭 کاش ی پرنده بودم میومدم اونجا

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لطفا برا منم دعا کن خواهش میکنم ازت

اگه امشب حرم میری به امام رضا حاجت منم بگو💔💔💔💔

بگو مریم گفت یه بار نا امید اومدم درت دست خالی برنگشتم،اینسریم دست خالی ردم نکن💔🥲😭🥺

لطفا دعا کنین برام🥺💔

تو رو خدا به آقا بگو هوای بابامو جور دیگه ای داشته باش،.بگو سربلند بیرونش بیار و تو دستشو بگیر 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
ان شاالله هر چی خیره همون اتفاق بیفته میشه برای شفای دختر منم دعا کنید

انشالله بحق گنبد طلایی آقا امام رضا دختر نازت شفا پیدا کنه و روزی شه که دست دخترتو بگیری ببری حرم و اون با دستای کوچیکش برای کبوتران دونه بریزه 

تو هم بحق دل نگرانت برای بابام دعا کن سالم و سلامت باشه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند