2777
2789
بچه ها اون افرادی که اهل طلسم نوشتن و ایجاد مشکل در زندگی دیگران هستن هم خیلی اوضاع احوالشون خرابه ا ...

یه سوال اگه بریم دعانویس برای اینکه یکی اشتی کنه اونم مشکل داره؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این قسمت درباره اون افراده؟یه خلاصه میگی اگه حال داری؟

نمی دونم دقیق ماز وسطش رسبدم فکر کنم به یکی حرف زده تحقیرش کرده بود می گفت طرف به خاطر تحقیر معتاد شده و زندگی بدی داشت 

انفاقا تا جایی که یادمه خانموش رو بعد بچش گفت

اره میگم یعنی قبل بچه و خانومشو ندیدم چیا گفت 

فقط بچه و خانومش بود کلا 

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

نمیدونم ولی قسمتای قبل میگفت آنقدر وضعیت طلسم نویس وحشتناک بوده که حتی فرشته ی همراه فرد هم از اون حالت میترسیده و فرار میکرده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه ها اون افرادی که اهل طلسم نوشتن و ایجاد مشکل در زندگی دیگران هستن هم خیلی اوضاع احوالشون خرابه ا ...

اونارو خدا بزندشون .امید وارم هیچ وقت بزرگان اون دنیا وساطتتشونو نکنن که ببخشیم 

لایک نکنید .توروخدا 
اینا رو میبینم دلم خنک میشه من کسایی که جونمو با زبونشون و رفتارشون سوزوندنو نمیبخشم

ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه 

فقط ببخش و بگو خدا بخاطر تو بخشیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

دعانویس جاش جهنمه کارتو به اون نسپر یه کار برات ممکنه درست کنه عوضش بعدا گره های دیگه مثل بیماری و جدایی و...بیفته توی زندگی و خودتون متوجه نشید از کجا اب میخوره 

لایک نکنید .توروخدا 
دعانویس جاش جهنمه کارتو به اون نسپر یه کار برات ممکنه درست کنه عوضش بعدا گره های دیگه مثل بیماری و ج ...

البته ظاهرا دعا نویس و طلسم نویس دو چیز متفاوت هستن

طلسم نویس خیلی اوضاعش خراب بوده و اون آقا دیده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست دارم پدرشوهرمو ببینم که بخاطر اینکه اینقدر دلمو میشکنه اونجا عذاب بکشه دلم خنک شه اینجا که زورم ...

آیه 29 سوره مائده رو 297 بار 7 روز بگو شرش به خودش برمیگرده 

دلتو از کینه پاک کن و بسپار به خدا 

کینه آدمو مریض میکنه

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
البته ظاهرا دعا نویس و طلسم نویس دو چیز متفاوت هستنطلسم نویس خیلی اوضاعش خراب بوده و اون آقا دیده

همشون دست میبرن توی روال عادی زندگی .و بسرعت یچیزایی رو تغییر میدن که نباید دخالت کنن

لایک نکنید .توروخدا 
بعضي موقع ها انقد شدت دل شكستن زياد و عميقه اصلا نميشه طرفو بخاطر خدا هم كه شده ببخشي

میفهمم چی میگی

ولی همه ما اون طرف گرفتاری داریم

باید ببخشی تا بخشیده بشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ازین کبودی هایی که میگفتن داشتم و بخاطر گناههای دیگه بوده که باعث ایجاد استرس ودرنهایت کبودی میش ...

قضیه کبودی چیه؟

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید