تجربه گر رو میبرن سمت حرم امام رضا یه خانمی رو میبینه که پوشش کاملا نامناسبی داشته و کلی نگاه هرزه دنبالش بوده این خانم یه شیطانک هایی بهش چسبیده بودن وباعث کبودی در ناحیه پاهاش شده بودن .چادرش رو سر میکنه میره داخل حرم اونجا فرشته ها بال میزنن و این موجودات از ازین خانم کنده میشن و پرت میشن بیرون واجازه وارد شدن به حرم رو نداشتن وفقط خود خانمه اجازه ورود داشته
آقایی بود میگفت دیدم خانمی که میخواست وارد حرم امام رضا بشه، بدحجاب بوده با وجودیکه درون بدنش نور بود ولی شیاطین و نگاه های هرزه ی مردان دورش رو تاریک کرده بودن
بعد طبق برداشت من، انگاری شلوار کوتاه پاش بوده و از محل نمایش پا، شیاطین حالت زالو مانندی بهش متصل بودن و باعث می شدن حتی راه رفتنش هم سخت بشه یکم ولی وقتی خواسته وارد حرم بشه اون شیاطین نتونستن وارد بشن البته پوشش کامل هم رعایت شده موقع ورود به حرم.
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷
تجربه گر رو میبرن سمت حرم امام رضا یه خانمی رو میبینه که پوشش کاملا نامناسبی داشته و کلی نگاه هرزه د ...
ممنون از توضیحات عزیزم
خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏