2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قسمت قبلش که اون آقاهه شیاطین کوچیک رو توصیف کرد موقع گناه واقعا جالب بودهمونایی که اجازه ورود به حر ...

منم ازین کبودی هایی که میگفتن داشتم و بخاطر گناههای دیگه بوده که باعث ایجاد استرس ودرنهایت کبودی میشده خدا بگذره ازمون

لایک نکنید .توروخدا 

عزیزان توصیه من به شما اینه بگو خدا هر بنده مومنی از روز اول تا ازل به من مدیونه، من بخشیدمش و تو هم منو ببخش 

فقط دنبال چیزی باشید که خدا ببخشدتون همین 

با دیدن عذاب دیگران، چیزی به شما اضافه نمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

قسمت قبلش که اون آقاهه شیاطین کوچیک رو توصیف کرد موقع گناه واقعا جالب بودهمونایی که اجازه ورود به حر ...

من اینو تو کتاب آنسوی مرگ هم خونده بودم

با سه تا تجربه گر مصاحبه کردن

واقعا کتاب جذابیه

یکی شون از این موجودات حرف زده بود

منم ازین کبودی هایی که میگفتن داشتم و بخاطر گناههای دیگه بوده که باعث ایجاد استرس ودرنهایت کبودی میش ...

منم قبلا متاسفانه گناه با چشم و دیدن فیلم بد داشتم الان بلطف خدا ترک کردم قبلا موقع دیدنش چشم درد شدید می گرفتم

خدا منو ببخشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

من اینو تو کتاب آنسوی مرگ هم خونده بودمبا سه تا تجربه گر مصاحبه کردنواقعا کتاب جذابیهیکی شون از این ...

من خود این کتابو نخوندم ولی حاج اقای امینی خواه تو سخنرامی هاش کامل توضیح داده

بچه ها اون افرادی که اهل طلسم نوشتن و ایجاد مشکل در زندگی دیگران هستن هم خیلی اوضاع احوالشون خرابه اون طرف 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40