2777
2789
عنوان

همونم که مامانم میخواست طلامو بفروشه رفتم خونمون ببینید چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 47 پست
نمی‌خوام برم مامانم تهدید می‌کنه میگه پاتو به دادگاه میکشونم دختری آبروت می‌ره

تهدید پوچ هست  , بالای ۱۸ سالی و میتونی مستقل باشی و بگو توی دادگاه میگم چه خانواده ای دارم خودشون یه کار کنن دیگه نبینمتون. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا حالا نشنیده بودم خانواده از بچشون شکایت کنن!!!!! که چی ؟ دخترم که به سن قانونی رسیده گوشش بگیرید ...

من بهونه کردم ترم تابستانه دارم نهایت تا شهریور بتونم خوابگاه باشم وگرنه آبروم رو می‌بره می‌ره به همه میگه دختر مورد داره

متاسفانه خدا منو ببخشه روانش مشکل داره و با من رقابت داره و ....

ببین نمیخوام بگم حق با مادرته

ولی حس میکنم مادرت پر از غصه

چون از همسرش که جدا شده

اون زندگیه ایده آلم که نداره

پسراشم ک اینطور

از قصدم نیست با تو بده 

یه کاری کن باهاش مهربونتر باش

هر چی گعت بگو چشم یا با مهربونی قانعش کن

تو هم حق داری

کار میکنی

دانشگاه میری

ولی چاره ایی نیست

مادرت بیشتر محبت میخواد

هواشو داشته باش

چرا جدا شده از پدرت

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

تهدید پوچ هست , بالای ۱۸ سالی و میتونی مستقل باشی و بگو توی دادگاه میگم چه خانواده ای دارم خودشون ی ...

آخ یه سری سر یه مسئله ای رفتیم قاضی گفت دختر تا حدودی اختیارش با خانواده اش هست

ببین نمیخوام بگم حق با مادرتهولی حس میکنم مادرت پر از غصهچون از همسرش که جدا شدهاون زندگیه ایده آلم ...

بابا خب منو پاره کرده چرا همش سر من جیغ و داد می‌کنه چرا زورش به من رسیده چرا پسرش هرگوهی می‌خورن باز با اونا خوبه من کفش تو پام پارست منم کلی آرزو دارم با پول کارگری شهریه میدم چرا می‌خوان آز من بکنن ازین ناراحتم که خونه ی که من توش زندگی نمیکنم پول پیش رو من بدم نفقه ای رو هم که مال منه ازم گرفته دیگه چی میخواد آز من بدبخت

بابا خب منو پاره کرده چرا همش سر من جیغ و داد می‌کنه چرا زورش به من رسیده چرا پسرش هرگوهی می‌خورن با ...

میدونم گلم

حق داری ولی مادرت از نظر روحی خیلی داغونه

زبونی حداقل آرومش کن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

بابا خب منو پاره کرده چرا همش سر من جیغ و داد می‌کنه چرا زورش به من رسیده چرا پسرش هرگوهی می‌خورن با ...

خب یا نباید بری دیگه و همون خوابگاه و پانسیون بمونی فکر کنی مردن اصلا 

یا بری و هیچ پولی ندی 

یا همین روند رو ادامه بدی  قبول کنی شرایط همینه 

هرچی زحمت میکشی در میاری ازت میگیره و احتمالا در اینده م نمیذاره مستقل شی 

و قراره روانت رو از بین ببره 

تهمت کاری که نکردیم بهت بزنه