2777
2789
عنوان

همونم که مامانم میخواست طلامو بفروشه رفتم خونمون ببینید چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دنیا برعکسه باید از پسراش توقع پول داشته باشه نه دختر دانشجو چون بهش پول میدی فکر می‌کنه میری دنبال ...

نه پدرم نمی‌ده جدا شده خیلی کم اونم به عنوان نفقه 

که اونم میدم مامانم حالا داداشم گفت یه مقدارش رو بر میدارم می‌خوام برم سربازی پول بلیط جیغ داد گریه خودشو میزد زمین

آخه همه رفتن من چند ماهه خونه نرفتم پشت سر حرف می‌زنن میگن مگه خانواده ندارید فلان

بگو میخواستن برن مسافرت من نرفتم برگشتم از درس و کارم عقب نیفتم

طلات رو هم خرج عمل زیبایی نکن ، حقوقت هم کم کم طلا بگیر ک بعد دانشگاه بلافاصله مستقل بشی و برنگردی اون خونه  

پیش پدرت نمیتونی بری؟

نمی‌خوام برم مامانم تهدید می‌کنه میگه پاتو به دادگاه میکشونم دختری آبروت می‌ره

دادگاه چی میکشونه ؟ 

بنظرم این خانواده نباشه بهتره 

خیر که نمیرسون بهت حداقل اذیتت نمیکنن اینجوری 

میخواد چیکار کنه بره دادگاه شکایت کنه دخترم بهم پول نمیده یا فلان کاره است که باید ۳تا شاهد مرد بیاره ثابت کنه  مادرت یه چیزی میگه تو چرا ساده ای  

بگو برو از بهزیستی میان من میبرن راحت میشم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بیشتر ببینید

هیچ کاری نمیتونه بکنه مادرت پول پیش رو نداره چه جوری از عهده شکایت بیخودی که باید کلی خرج کنه برمیاد

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
خسته شدم به خدا با اینکه خوابگاه سخت بود ولی آلان دلم میخواد سریع برگردم چون می‌خوان تیغم بزنن

برگرد برو برات مهم نباشه خوابگاه درموردت چی میگن اونا نهایتا دوسه ماه دیگه با تو هم اتاقین

تا حالا نشنیده بودم خانواده از بچشون شکایت کنن!!!!! که چی ؟ دخترم که به سن قانونی رسیده گوشش بگیرید بیارید خونه باید به من خرجی بده ؟ 

خدایا ااااااااااا شکرت