2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه 

بریز آب دوروز آبش رو عوض کن هر چند ساعت یک بار

بعد چرخ کن نخود رو

فلفل زردچوبه نمک ادویه کاری بهش بزن دوست داری یکم خامی نخود گرفته بشه سیر رنده کن یا پیاز

( تخم مرغ پیاز سیر آرد اینا سلیقه ایه بسته به ذائقتونه)

یک ساعت بزار موادت تو فریزر بمونه

بعدم تو‌روغن سرخ کن 

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

نه عزیزم نیاز به نیم پز شدن نداره

نخود ها رو از روز قبل یا حتی دو روز قبل خیس کن هر چند ساعت ابش رو عوض کن هم بو نگیره هم نفخش رو گرفته باشی. بعد چرخش کن یک یا دوبار 

من خودم یکی دو تا سیب زمینی هم باهاش چرخ می کنم. سیر پیاز هم چرخ کن من گاهی یه دونه فلفل دلمه هم برای عطرش بهش میزنم که چرخ می کنم گاهی هم اضافه نمیکنم 

بعد همش که چرخ کردی نمک زردچوبه پودر سیر فلفل تخم گشنیز هم در حد کم ادویه فلافل اگر داری اینها بهش بزن خوووب ورز بده بعد سرخ کن عالی و خوشمزه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
بیشتر ببینید

عزیزم بعضی دوستان گفتن تخم مرغ بزن بهش

ولی لازم نداره بنظرم خوب هم نمیشه و بو تخم مرغ هم میگیره 

اصلا بهش نزن تو دستور اصلی فلافل هم تخم مرغ نیست 

از طرفی هم اگر موادت اضافه بیاد و بدون تخم مرغ باشه میتونی فریز کنی 

هر چند خودم فریز نمیکنم چون وقتی از یخش اب میشه موادت شل هست که اگر هم اینکار کردی خیلی کم بهش ارد گندم بزن تا دوباره خودش رو بگیره و تو روغن پخش نشه 

ولی ارد کم بزن تا فلافلت خشک نشه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
بیشتر ببینید
مامان من میزاره تو آب چند روز چرخ میکنه سیر و فلفل و .ادویه و...... میزنه خوشمرستتتتتت

اصلا موقع سرخ کردن از هم وا نمیره؟

ینی حدود ۲ روز نخودو خیس کنم . بعد یبار چرخ میکنه؟

نه عزیزم نیاز به نیم پز شدن ندارهنخود ها رو از روز قبل یا حتی دو روز قبل خیس کن هر چند ساعت ابش رو ع ...

سیب زمینی خام ؟ سیب زمینی رو قطعه قطعه کنم بعد با بقیه مواد بندازم تو چرخ گوشت؟ فقط یبار چرخ کنم؟

اصلا موقع سرخ کردن از هم وا نمیره؟ینی حدود ۲ روز نخودو خیس کنم . بعد یبار چرخ میکنه؟

اصلاااا 

ولی روغن داغ بشه 

اره منم مامانم مدام آب نخودارو عوض میکنه

تورا من چشم در راهم شباهنگام.. 🌌🌒

سیب زمینی خام ؟ سیب زمینی رو قطعه قطعه کنم بعد با بقیه مواد بندازم تو چرخ گوشت؟ فقط یبار چرخ کنم؟

اره همینجور که گفتی 

من معمولا همه مواد (نخود سیب زمینی پیاز و سیر رو که چرخ کردم) باز چرخ می کنم یعنی همش رو دوبار چرخ کردم 

بیشتر ببینید
اره همینجور که گفتی من معمولا همه مواد (نخود سیب زمینی پیاز و سیر رو که چرخ کردم) باز چرخ می کنم یعن ...

ممنون امتحانش می کنم

پسفردا ک خواستم سرخ کنم انشالله باز سوالی بود ازتون میپرسم امروز نخود خیس میکنم

هنوز دفعه اولمه بنظرتون چقد نخود بذارم