2777
2789
عنوان

کاشت ناخن وشب اول قبر

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 41 پست
چجوری با این ناخنا بچه داری میکنن

دسته بیل ک کاشت نمیکنن ی ناخنه مثه ناخن خودت حالا ب خواست خود آدم کوتاه یا بلند .تمیز هم میشه

من الان عکس بدم زیرش تمیز تمیزه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا از غسل ک یک سریا قبول ندارن 

ولی واقعا که چی مگ‌ناخونای خودمون چشه

من اصلا نمیپسندم

حتی کامپوزیت دندونم‌ اصن‌خوشم نمیاد بقول شوهرم انگار آدامس چسبوندن 

هرچی بنظرم طبیعیش قشنگتره

من خودم خیلی دوست دارم خیلی قشنگه ولی به خاطر غسل انجام ندادم 

اما خب همه اعتقاداتشون قرار نیست مثل هم باشه که 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

😑سه چهار سال هست کاشت ناخن دارم کسی میشناسم که ده ساله کاشت ناخن داره هنوز سالم هست تنها چیزی که اذ ...

خب این دلیل نمیشه چون چند نفر نگرفتن یعنی مطلق هیچ کس نمیگیره کلیپش تو نت هست سرچ کن پوست سرانگشتهای خانومه تغییر رنگ داده و سفییید شده دکتر توضیح میده که عفونت انتقال یافته در اثر مواد کاشت...در مقابل واقعیت‌ها مقاومت نکنیم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

دسته بیل ک کاشت نمیکنن ی ناخنه مثه ناخن خودت حالا ب خواست خود آدم کوتاه یا بلند .تمیز هم میشهمن الان ...

من گذاشتم بلند بلند شدم خیلی عاجز بود دائم جای بچم میخورد یا چیزیو خط مینداخت

هعی

امضام 

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید

جدای ازغسل میت اصلانمازوروزه غسلشون مشکل داره وقبول نیست 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
بیشتر ببینید