2777
2789
عنوان

به نظرتون لازم این موضوع رو به همسرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه توداری که تا حالا نگفتی. من بودم همونجا زنگ میزدم به شوهرم میگفتم

همش با خودم میگفتم چیز خاصی نیست چرا ذهنش رو الکی درگیر کنم الان که نوشتم و همه چیز رو کنار هم گذاشتم و شما هم گفتید متوجه شدم باید میگفتم 😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
احتمالا میخواستن بیان خواستگاری

اگه کجا میدونستن من متاهلم یا مجرد بعد بچه داشت

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
والا ترس داره. حتما با همسرت صحبت کن اگر چیز عادی و طبیعی بود بالاخره یکی از نی نی سایتی ها بهت می گ ...

بیشتر وقت ها تنهام😔

نمیدونم من توی خیابون اصلا مثل شما دقیق نیستم سرم میندازم پایین کارام میکنم

ماشینش وسط خیابون بود داشت نگام میکرد فکر کردم شاید با من کاری داره ادرسی چیزی میخواد 

برات صلوات فرستادم انشالله خیره آیت الکرسی بخون همسرتو بغل کن بخواب

قربون محبتت عزیزم

چشم حتما

اونی که بچه داره خواستگاری نمیره

گفتم شاید زن داره

احتمالا بچه مادرش بوده نه بچه خودش، شاید فکر کرده مجردی، شایدم بچه داشته و مطلقه بوده

نه مادرش خیلی پیر بود

نمیدونم

ترس همه وجودم رو گرفته