2777
2789
عنوان

یک وسیله بگید که بتونم باهاش شوهر حرص بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 48 پست
خیلی عجیبه حتما فیک دادن بهت یک ساعت دو ساعت خیلی کمه که اره پسش بده

برا من کله شارژر نداشت گفت یه شارژر بنداز که سریع نباشه منم از کله شارژ گوشی سامسونگ های قدیمی داشتم  از اون استفاده کردم شارژ اولیه هم نداشت گذاشتم ۲ساعت کامل تو شارژ 

ولی میگم ها بعد که صدا داد خودش خاموش شد باز زدم بخونه یکمم خوند برا شما وقتی شارژش تموم میشه صدا میده؟

رادیو رو دکمه M بزن میره رو رادیو پسش بده همون بدون میکروفون بخر نیاز نداشتی به هر حال میکروفونمن خی ...

من از ظاهر و رقص نور این خوشم اومد واس این اینو برداشتم 

شما آهنگ رو صدا بلند گذاشتین یا کم؟ 

چون فروشنده هم گفت صداش تاثیر داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من کله شارژر نداشت گفت یه شارژر بنداز که سریع نباشه منم از کله شارژ گوشی سامسونگ های قدیمی داشتم ...

من کله شارژ فوق سریع میندازم از این شیائومی ها خخ

من نیم ساعت میزارم شارژ نهایت یک ساعت

اره وقتی تموم میشه میگه شارژ نداره کلا یکبار شد اونم اصلا چون تو شارژ نزده بودمش 

من با شارژر خود گوشیم اصلا میزنمش به شارژ اون کابل کوچیکش انداختم دور

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
من از ظاهر و رقص نور این خوشم اومد واس این اینو برداشتم شما آهنگ رو صدا بلند گذاشتین یا کم؟ چون فروش ...

صداش رو تا ته میکنم هم گوشی هم صدای خود اسپیکر رو تا ته تنظیم میکنم اره رقص نورش خیلی خوشگله 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
من کله شارژ فوق سریع میندازم از این شیائومی ها خخمن نیم ساعت میزارم شارژ نهایت یک ساعتاره وقتی تموم ...

یعنی خودش میگه شارژ نداره؟

یا یه صدای دیگه میده 

برا من دینگ دینگ میکنه انگار بعد یکم میخونه باز دینگ دینگ بعد توجه نکنم خودش خاموش میشه

ایده خوبیه چند خریدی ؟

من ۴۵۰ تومن

بیشتر ببینید
یعنی خودش میگه شارژ نداره؟یا یه صدای دیگه میده برا من دینگ دینگ میکنه انگار بعد یکم میخونه باز دینگ ...

یادم نیست باورت میشه فکر کنم میگه شارژ نداره اصلا تا حالا تموم نکرده یکبار فقط الان حالا میزارمش بخونه چند ساعت دیگه که شارژش تموم شد میگم بهت

بیشتر ببینید
منم ۴۵۰خریذمبرا شما تک میکروفونه یا دو تا؟

دو 

همون که تو دیجی کالا بود

بیشتر ببینید
چه خوب خریدی از دیجی کالا گرفتی

اره از دیجی کالا سفارش دادم

بیشتر ببینید