2777
2789

بچه اولم رو شش سال پیش باردار شدم پنج هفته حامله بودم که به شوهرم گفتم پسر شد بذاریم محمدپارسا؟شوهرم گفت نه چون تو فامیلیش ی محمد و ی پس وند دیگه هم هست طولانی میشه 

اون شب تصمیم گرفتم همون پارسا خالی رو بذارم من خوابیدم دم دمای صبح بود که خواب دیدم از ی جای متروکه رد میشم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند تا اتاق بود در اتاق اولی باز بود و ی پسر❌ سرپا جیش میکرد ❌

خلاصه تو خواب بچرو بغل کردم موهاش طلایی بود و پوستش سفید عین الان بچم 

خلاصه بردمش بیرون ی چشمه جلو اتاق بود و اینور اونور چشمه دو نفر نشسته بودن 

وقتی از چشمه رد میشدم دیدم صدای اذان میاد 

دقیقا اون قسمت که میگه اشهدا آن محمد رسول الله 

دقیقا اونجاش تکرار میشد از اسمون

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

اخه محمد پارسا؟😑جفتشون جدا جدا اسمای قشنگین ولی ترکیبش خوب نیست واقعا

اتفاقا من عاشق اسم محمد پارسا و محمد امینم 

خیلی معنی قشنگی دارن 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

وقتی از چشمه رد میشدم مرد گفت اون بچه رو بده لباس بپوشونم 

لباس سبز رنگ تن بچه کرد و گفت به این بگو محمد تکرار کرد محمد اسم بزرگیه