2777
2789
عنوان

بچه ها تو دو راهی خیلی بدی گیر کردم میاین کمکم کنین میترسم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 77 پست

وقتی دیدم جریان تا کجا بزرگ شده حالم بد شد گفتم خدایا من غلط کردم 

بچه جیغ میکشید سوند میکردن تو بدنش میگفتن آخرین راهه ببینیم راه ادراری باز میشه اگه نشد ببریم بقیه راه هارو 

هیچوقت اون خون و بدن خونی بچم و گریه های شدید بچم و اشک چشمای بچه سه روزم رو یادم نمیره یادم رفته بود این منم زایمان کردم با اون حال تو سالن بیمارستان دارم زار میزنم 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

اومدیم خونه گفتن خوب میشه دیگه ولی بازم بچم ادرار نکرد و جیغ های دوباره 

چقدر زدم تو سر کله خودم و تو روز برفی زمستون رفتم تو حیاط گفتم صدای اذان میومد دقیقا خدایا فقط حال بچم خوب شه تو رو به این اذان قسم منم غلط کنم اسم بچم محمد پارسا هست و من اینو قبول میکنم بابام اومد منو تو حیاط دید دعوام کرد گف با این حالت تو این سرما اینجا چیکار می‌کنی 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگ انقد حالم بد بود که ابم نمی‌خوردم 

چهارمین روز بود بچم هنوز ادرار نداشت 

بعد از ظهر زنگ زدن یه دکتر معرفی کردن گفتن عالیه و فلانه هر جور بود وقت گرفتیم برا بچم و راه افتادیم 

تو راه میگفتم خدایا میشه بچم‌ ببرم اونجا دکتر بگه خوب شده هیچیش نیس و ادرار کرده؟مامانم میگف انشالله 

رفتیم دکتر بچه ها تا رفتیم تو دکتر پوشک رو باز کرد گفت این پوشک خیسه که

بله بگو

تموم شد همین بود الان هر کی بلند میشه اسمشو مسخره می‌کنه یکی الکی میگه پارسا محمد می‌خنده 

یکی میگه این چه اسمیه گذاشتی اونم جلو بچه 

اکثرا هم بیشعور های فامیلمون هستن طرف شوهرم 

ولی خب میترسم رو غرور بچه تاثیر بذاره امشب یهو گفتم برم محمد رو حذف کنم از پیش وند چون پسرم عاشق پارسا هست و میگه تو مهد میگم پارسام میگن اسمت خیلی قشنگه

خوب نمیشه فقط محمدصداش کنی

محمد اسم داداشمه و اینکه شدیدا ب اون پارسای اسمش عادت کنی از طرفی میترسم اون محمد رو بردارم خودت که همه داستان رو خوندی 

تموم شد همین بود الان هر کی بلند میشه اسمشو مسخره می‌کنه یکی الکی میگه پارسا محمد می‌خنده یکی میگه ا ...

با یه فرد که ترجیحا کارشناس دینی باشه صحبت کن 

ولی به نظرم محمد تنها بزار اسمش رو 

حتما خوابت مصلحتی داشته که این اسم براش انتخاب شده 

اسم ( محمد )طبق خوابت بلا رو از بچه دور می‌کرده 

کاری به بقیه نداشته باش که اسم بچشون محمد هست