2777
2789
عنوان

بچه ها تو دو راهی خیلی بدی گیر کردم میاین کمکم کنین میترسم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 77 پست

رد شدم رفتم ی مرد سیاهپوش حمله کرد سمت بچم و میخواست ازم بگیره بهش نمی‌دادم اون مرد که لباس تنش کرده بود اومد گفت نکن مگه نمیدونی این محمده (تلنگر)

سیاهپوش گفت دروغ میگه محمد نیست 

گفت من قول میدم این محمد باشه 

سیاهپوش گفت پس نشونه اینو ببندید اومدن ی پارچه رو سر بچم پیشونی بستن(الآنم اونجای پیشونی پسرم ی ذره موقع گریه قرمز میشه ولی تو بچگی واضح بود 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماهها گذشت تو سونو گفتن بچت پسره و دیگ حرفی از اسم پسرم نشد تا اینکه دنیا اومد و همه گفتن اسم بدیه نذار فقط بذار پارسا 

چون محمد برادرم هست نمی‌خواستم محمد بذارم 

منم گفتم حتما خواب بوده دیگ توهم زدم ب شوهرم گفتم فردا رفتی اسم بچرو پارسا خالی بگیر 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

ماهها گذشت تو سونو گفتن بچت پسره و دیگ حرفی از اسم پسرم نشد تا اینکه دنیا اومد و همه گفتن اسم بدیه ن ...

متاسفانه نصف شب همون شب بچم شروع کرد جیغ های پی در پی 

گفتم کولیکه نصف شب بود که مامانم اومد گفت یه چیزی میگم نترسی ها 

اینو گفت تن و بدنم لرزید گفتم چیشدع 

گفت این بچه ادرار نکرده ندیدم ادرار کنه 

منم داد زدم مامان چطور پس تو بیمارستان گفتین ادرار کرده ❌تو خوابم ادرار میکرد نمیدونم ربطی ب اون قضیه داره ادامه ماجرا یا نه❌

خب

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
متاسفانه نصف شب همون شب بچم شروع کرد جیغ های پی در پی گفتم کولیکه نصف شب بود که مامانم اومد گفت یه چ ...

خلاصه دیدم پوشک بچم خشک خشکه ساعت سه شب بود ب شوهرم گفتم باید ببرمش دکتر گریه هاش خیلی خیلی شدید بود رنگش سیاه شد از گریه هر کاری میکردیم اروم نمیشد 

گفتم حتما ادرار نکردن داره بهش فشار میاره 

بردمش دکتر بیمارستان گفت باید تو بیمارستان می‌گفتین ادرار کرده یا نه چون ممکنه مشکل مثانه یا کلیه داشته باشن و خیلی خطرناکه سریع ارجاع داد بیمارستان کودکان ی شهر دیگ

خلاصه دیدم پوشک بچم خشک خشکه ساعت سه شب بود ب شوهرم گفتم باید ببرمش دکتر گریه هاش خیلی خیلی شدید بود ...

تا صبح تو بیمارستان هر کاری کردن بچه ادرار نکرد و پرستار اومد بچرو با خودش برد منم انقد داغون بودم نمی‌دیدم اونجا که بچمو میبرن رو اتاق نوشته اتاق عمل