2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 59 پست
۳۷ سالمه.خیلی دلیل دارم.وسواس فکری داره.عصبیه به شدت غر غرو و ناسازگار .پرتوقع .سر یه چیزی سریع جبهه ...

چی بگم خدا،آدم راستش نمیتونه صریح چیزی بگه چون زندگی شوخی نیست

دعوا تنشتون زیاده؟همیشه عصبیه یا زمینه تحریکش باشه؟

با بچه هاچطوره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم خدا،آدم راستش نمیتونه صریح چیزی بگه چون زندگی شوخی نیستدعوا تنشتون زیاده؟همیشه عصبیه یا زمینه ...

آره خیلی زیاده.از اول زندگی مشترکمون همینجوری بود اما من اوایل خیلی ازش حساب می‌بردم و ازش میترسیدم.اما الان دیگه بُریدم .کلا عصبیه سر یه چیز کوچیک واکنش زیادی نشون میده‌.به شدت جزع بینه.تا خونه یه کوچولو ریخته باشه عصبی میشه و غر میزنه.با بچه ها هم زیاد صمیمی نیست.یعنی همش از رفتارشون ایراد میگیره.میدونم بچه ها رو خیلی دوست داره اما به زبون نمیاره. کلا آدم بهانه گیر و ایراد گیریه

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بیشتر ببینید
سه تا دارمپسرم ۱۵ سالدخترام ۹ ساله و هفت ماهه

بچه هات خيلي كوچولو هستن اگه قصد ازدواج مجدد نداري و شرايط خيلي بد نداري ك فكر ميكني شايد پشيمون بشي صبر كن حداقل پسرت از اب و گل در بياد خوذش درگير بحران نوجواني هست درگير طلاق شما نشه

اینم انصاف نیست،۶۶که جوونی،خدا بخ زندگیت آرامش بدهشوهرت دوست داره یانه؟

از ازدواج اولم چه خیری دیدم که دوباره بخوام خودمو اسیر کنم.

شوهرم خودش که میگه دوست دارم.هر وقتم حرف طلاق میزنم مخالفت میکنه اما اینجوری هم نمیشه ادامه داد.

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بیشتر ببینید
عزیزم عضو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا بشو و زندگیتو نجات بده حتما عضو شو واقعا بهت کمک می‌کنه اگه ...

از این کانال هایی نیست که حرفای رویایی و دور از واقعیت بزنن؟

بیشتر ببینید
از ازدواج اولم چه خیری دیدم که دوباره بخوام خودمو اسیر کنم.شوهرم خودش که میگه دوست دارم.هر وقتم حرف ...

اگه بتونيد از كمك مشاور استفاده كنيد خيلي خوب ميشه

مشاور درست حسابي پيدا كن اول خودت برو بعدش همسرت بياد

عزیزم مشاوره رفتید؟ دلایل تون شاید شما رو کلافه کرده باشه و به قول خودتون بریده باشید اما واقعا حاد نیست و با زوج درمانی قابل حله 

شما سه تا بچه دارید که همشون سن های حساسی دارن بیشتر تامل کن

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

آره خیلی زیاده.از اول زندگی مشترکمون همینجوری بود اما من اوایل خیلی ازش حساب می‌بردم و ازش میترسیدم. ...

به نظرت خودت یعنی نمی تونی رفتارشو تحمل کنی؟

بحث طلاق رو بهش گفتنی واکنشش چی بود؟

رابطه زناشوییتون درچه کیفیتیه؟

خيلي وقت نيست از زايمانت گذشته با ي بچه كوچيك و دو تا ديگه حق داري كلافه بشي ولي لطفا ب طلاق فكر نكن 

الان ك خودتم تازه زايمان كردي وقتش نيست يعني ب لحاظ روحي در شرايط ثبات نيستي ك چنين تصميم بگيري

از ازدواج اولم چه خیری دیدم که دوباره بخوام خودمو اسیر کنم.شوهرم خودش که میگه دوست دارم.هر وقتم حرف ...

بقول بچه ها مشاوره خوب برو

طلاق آخرین راهه

شمام لیسانسین؟فکر کنم با سن پسرتون ۱۶ ۱۷ ساله مزدوجین،نتونستی رگشو پیدا کنی؟

تابحال قهر رفتی؟واکنشش چیه

بستگی به فردی داره که داره طلاق میگیره .مستقل هست ؟ از نظر عاطفی و مالی ؟

حتما که نیاز نیست یک دفعه برید سراغ طلاق ...یه مدت از هم جدا زندگی کنید ، فاصله بینتون باشه ، خودتون متوجه خوب یا بدش میشید