2777
2789
عنوان

خدایی قبول دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 131 پست
[QUOTE=376304248]من دیدم که گرفتن . اگرم خوب گرفتن باز با یکی دیگه خیانت کردن .. متاسفانه 🥲[/QUOTEخ ...

منم دوسندارم شوهر اینطوری ترجیحم اینکه سمتم نیان . ولی واقعیت جامعه امروزیه .. شما از ۱۰ تا پسر بپرس معیار هاتون چیه حالت بهم میخوره 😃

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فامیل خودمون رفته یه چادری گرفته کل دارایی زندگیش همون چادرشه نه جای خوبی زندگی میکردند،نه اخلاق دار ...

ببین پررو بودن خیلی مهمه ، هم قدیم هم الان کلا ادمای پررو و زبون دراز همه جا موفق میشن اونم مخصوصاً تو ایران 

مادر هم خیلی مهمه خیلی 

ارتباط و رفت و آمد هم خیلی مهمه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
منم دوسندارم شوهر اینطوری ترجیحم اینکه سمتم نیان . ولی واقعیت جامعه امروزیه .. شما از ۱۰ تا پسر بپرس ...

اتفاقا تو حرف و تظاهر خوبن 

حرفای قشنگ میزنن 

ولی خب این قضیه دو طرفست دخترا هم اینطور شدن 

و هر کسم میره سراغ یکی مثل خودش این پسرا هم خودشون داغونن 

کبوتر با کبوتر باز با باز 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
چه دخترایی ؟؟

یعنی میگم ملاک پسرهای امروزی ملاک های درستی نیست .. به نجابت حیا و خوب بودن دختر توجهی ندارن . میگن نچرال اما دنبال عملی ان .. و کلی مثال های دیگه . که بنظرم برن پی لیاقتشون 

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
بیشتر ببینید
خب این فقط اطراف شماستبرو از این دخترای معلم اموزش پرورش بپرس چقدر یهو خواستگاراشون زیاد شده البته ک ...

خب معلمی که حسابش جداست

بهتدین شعل برای خانوم هاست ، مشخصه زیاد دارن

بقیه شعل ها منظورم بود

اتفاقا تو حرف و تظاهر خوبن حرفای قشنگ میزنن ولی خب این قضیه دو طرفست دخترا هم اینطور شدن و هر کسم می ...

حرفشونو ول کن همون معیاری که باعث میشه واقعا جذب یک دختر بشن ، شاید به زبون نیارن اما معیار هاشونم درست نیست و اتفاقا به دخترا برچسب پول پرست میزنن .. خودشون پول پرست ترن 

اره موافقم با خودشون خوش باشن اما این وسط یسریا میسوزن 

بیشتر ببینید
آفرین خوب گفتیخونه ی پدر دختره😐😐

ببین عزیزم 

مهم تر از همه اینا اعتماد به نفس و پر رویه 

و ارتباط اجتماعی و مادر زرنگ داشتن 

مادر خیلی خیلی مهمه تو ازدواج یه روزی به حرفم می‌رسی 

زیبایی که مثلا سلیقه ایه هر کس یه جور دوست داره

طرف هر چقدر هم خانواده دار و زیبا باشه و پولدار 

ولی دایره ارتباط محدود و بی اعتماد به نفس 

کی میخواد بشناستش که بیاد خواستگاری ؟! 

مادر خوب داشتن عجیب تاثیر داره ، هر دختری رو دیدم ازدواج موفق داشته مادرش زرنگ و باسیاست بوده 

و خیلیاشونم هیچ از این ملاکایی که میگی رو نداشتن ! 

بیشتر ببینید