فامیل خودمون رفته یه چادری گرفته کل دارایی زندگیش همون چادرشه نه جای خوبی زندگی میکردند،نه اخلاق داره،نه حیا داره،رشته تحصیلیش به آبیاری گیاهان دریایی گفته زکی،شغل پدرش از کارگر پایین تر ولی به خاطر همین چادری بودن معرفیش کرده بودند قیافه هم میگیره منم دیگه ایمان آوردم هر چقدر افراطی تر باشی یعنی یا لخت بری بیرون یا با چادر مردها بیشتر خوششون میاد دختر عادی براشون کسل کنندس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دیدم که گرفتن . اگرم خوب گرفتن باز با یکی دیگه خیانت کردن .. متاسفانه 🥲
مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
[QUOTE=376304248]من دیدم که گرفتن . اگرم خوب گرفتن باز با یکی دیگه خیانت کردن .. متاسفانه 🥲[/QUOTE
خب همون بهتر که نگیرن 🙄😂
هست ولی کمه
اونم شرایط جامعست دلیلش
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚