2777
2789
عنوان

خدایی قبول دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 131 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم درسته😂😂شما چرا اینقدر حق صحبت میکنی👌👌

نظر لطفتونه عزیزم 🙂🌷

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید

حالا من یه خاستگار پروووو داشتم اومدن گفتن عروووس خانم بیمه دارههع؟؟ 

نه به باره نه به داره عروووس خانمم؟ 

بعد گفت اکه بیمه داره حقوقم داره پس مباارکه😂

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

اطراف من فقط و فقط به پول طرف توجه دارند 

یه داستانی رو براتون تعریف کنم 

دو تا دختر دم بخت بودند هر دو هم دختر خاله بودند . یکیشون خودش شخصا قیافه معمولی، بی هنر، بیکار ، بی حیا وبی شدیدا بابا پولدار 

دختر خاله دومی زیبا، هنرمند، خانم با حیا ولی پدر فقیر 

بصورت سنتی دو تا دختر رو به یه خواستگار پولدار معرفی کردند ، جالبه که بدونید خواستگاره مورد اول رو پسندید و الان زنشه

حالا من یه خاستگار پروووو داشتم اومدن گفتن عروووس خانم بیمه دارههع؟؟ نه به باره نه به داره عروووس خا ...

🤣🤣🤣🤣 چه پرو بودن

از امصات فهمیدم معلمی ، معلما خاطر خواه زیاد دارن😂😂😂

🤣🤣🤣🤣 چه پرو بودناز امصات فهمیدم معلمی ، معلما خاطر خواه زیاد دارن😂😂😂

😂😂

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "